Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Ingrijirea si prevenirea iritatiilor de scutec


Ingrijirea si prevenirea iritatiilor de scutec

Email Imprimare

Creata in urma cu aproape 80 de ani, crema antiseptica hipoalergenica Sudocrem a fost folosita de milioane de parinti si recomandata de numerosi specialisti pentru ingrijirea si prevenirea iritatiilor de scutec. Sudocrem este lider pe piata produselor pentru ingrijirea iritatiilor de scutec din Marea Britanie, Irlanda sau Olanda. Sudocrem are o baza impermeabila, care formeaza o bariera protectoare, impiedicand agentii iritanti sa intre in contact cu pielea si actioneaza multilateral, gratie celor 5 ingrediente active pe care le contine.

Lanolina hipoalergenica inmoaie, lubrifiaza si hidrateaza pielea, oxidul de zinc actioneaza astringent si ajuta la regenerarea pielii, in timp ce benzoatul de benzil si cinamatul de benzil accelereaza procesul de regenerare, iar alcoolul benzilic are proprietati antibacteriene si antimicotice.
Sudocrem ingrijeste, protejeaza si calmeaza pielea, inlocuind utilizarea simultana a mai multor produse. Cu siguranta, vei fi o mamica fericita cand vei afla ca, in lunile noiembrie si decembrie, variantele de 60 g si 125 g Sudocrem sunt disponibile in farmaciile selectate la preturi speciale! Pielea delicata a bebelusului tau va beneficia de aceeasi ingrijirea eficienta, acum la un pret si mai bun! Produs disponibil in farmacii.

Pret: Sudocrem 60 g - 18,6 lei, Sudocrem 125 g - 29,7 lei, Sudocrem 250 g - 48,2 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy