Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Infacol pentru colicile bebelusilor


Infacol pentru colicile bebelusilor

Email Imprimare

Ce mamica nu cunoaste semnele crizelor de colici: cel mic devine agitat, plange fara un motiv evident, are burtica umflata, isi strange genunchii la piept si se inroseste la fata. Colicile bebelusilor reprezinta o afectiune frecvent intalnita, pe care bebelusii o au de obicei pe parcursul primelor luni de viata. Se considera ca principala cauza a aparitiei colicilor o reprezinta acumularea in intestine a unor mici bule de gaze, care, fortand peretii intestinelor, cauzeaza durere.
Infacol vine in ajutorul mamicilor pentru calmarea colicilor bebelusilor! Un produs cu traditie, folosit de multa vreme in majoritatea tarilor din Europa pentru calmarea colicilor bebelusilor, Infacol poate fi folosit inca de la nastere. Formula sa contine simeticona, un antiflatulent care previne acumularea excesiva de bule de gaze in intestine, reduce flatulenta si tensiunea la nivelul stomacului, calmand durerea cauzata de acumularea gazelor.
Infacol este un produs sigur si bine tolerat de bebelusi, nu este absorbit in circuitul sanguin la nivelul tractului gastrointestinal si nu au fost raportate reactii adverse la administrare. Nu contine zahar, alcool sau coloranti si are un gust natural, placut, de portocale.
Mamicile vor fi incantate sa afle ca Infacol este usor de administrat si, mai ales, usor de dozat. Datorita pipetei, nu va mai trebui utilizata o lingurita, ci doar se va elibera continutul unei pipete pe limba bebelusului, in spate, inainte de fiecare masa. O pipeta plina contine doza care trebuie administrata, si anume 0,5 ml de produs Infacol.
Infacol este disponibil intr-un volum generos, de 50 ml, care contine pana la 100 de doze.
Produs disponibil exclusiv in farmacii.
Pret: 25 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy