Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Sudocrem cauta cei mai simpatici prichindei


Sudocrem cauta cei mai simpatici prichindei

Email Imprimare

In perioada 8 - 11 decembrie 2011, Sudocrem va da intalnire la Baby Expo, cel mai mare salon expozitional din Romania dedicat nou-nascutului, copiilor intre 0 si 5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti, care va avea loc la Sala Polivalenta.
Va asteptam la standul nostru cu informatii utile si sfaturi practice despre ingrijirea bebelusilor si nu numai! Pentru cei mici, la standul Sudocrem am pregatit jocuri, jucarii si multe, multe surprize!
Pe durata celor patru zile, la standul Sudocrem, amenajat special pentru cei mici, se va desfasura concursul Cei mai simpatici prichindei. Vrem sa aflam chiar de la ei ce vise au, ce vor sa devina cand vor fi mari, sa-i invitam sa ne deseneze lumea asa cum o vad ei, sa se joace si sa se bucure. La finalul targului, vom desemna cei mai simpatici trei prichindei care ne-au vizitat standul.

Mai multe informatii despre prezenta Sudocrem la Baby Expo si detalii despre concurs puteti afla in zilele urmatoare accesand pagina noastra de Facebook - Sudocrem. Cei trei castigatori vor fi anuntati pe pagina de Facebook Sudocrem, dupa incheierea targului. Premiile se vor acorda dupa cum urmeaza: Premiul I - mobilier pentru copii, o masuta si doua scaune rosii, unde cel mic sa invete sa deseneze sau sa modeleze, sa interactioneze cu viitorii lui prieteni, si care se vor potrivi de minune in camera lui, premiile II si III constau in jucarii colorate care, cu siguranta, ii vor entuziasma pe cei mici !
Va dam intalnire, asadar, cu drag, la standul Sudocrem din cadrul Baby Expo! (Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy