Miercuri, 28 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem La Baby Expo, Sudocrem a pregatit surprize pentru mici si mari


La Baby Expo, Sudocrem a pregatit surprize pentru mici si mari

Email Imprimare

La editia de iarna Baby Expo, care a inceput ieri, 8 decembrie, la Sala Polivalenta din capitala, va asteptam, cu mic, cu mare, la standul Sudocrem. Echipa noastra a pregatit pentru parinti mostre, pliante si informatii practice despre ingrijirea iritatiilor de scutec si nu numai, iar pe copii ii asteapta un colt special gandit pentru ei, cu multe jocuri si jucarii.

Va reamintim ca, pe durata celor patru zile de targ, la standul Sudocrem se desfasoara si concursul Cei mai simpatici prichindei. Ii invitam pe cei mici sa descopere jocurile si jucariile pe care le-am pregatit cu drag pentru ei, sa ne spuna ce vise au, sa ne deseneze lumea asa cum o vad ei si - de ce nu? - sa ne spuna cum se pregatesc ei sa-l primeasca pe Mos Craciun. Mai multe informatii despre prezenta Sudocrem la Baby Expo si detalii despre concurs puteti afla accesand pagina noastra de Facebook - Sudocrem.
Nu ezitati si veniti sa ne faceti o vizita la standul nostru de la Baby Expo!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy