Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Cercetare si respect pentru consumatori


Cercetare si respect pentru consumatori

Email Imprimare

Astazi suntem coplesiti de o adevarata invazie de suplimente nutritive. Dar, la fel ca in cazul oricaror alte produse, calitatea face diferenta. Suplimentele nutritive ne sunt necesare si au devenit astazi, ca urmare a stilului de viata si a alimentatiei actuale, practic indispensabile. Insa nu toate au aceeasi eficacitate. Unele sunt echivalente unui produs placebo, in cazul altora eficacitatea variaza de la o pastila la alta, cateodata nu este garantata nici concentratia substantelor active, iar altele, chiar daca au o anumita eficacitate aceasta, este extrem de redusa, cu toate ca prezinta o concentratie ridicata a anumitor substante active. Difera insa modul in care ele sunt acceptate de organism, pe scurt, bioactivitatea lor. Brandul care a reusit sa se impuna pe piata internationala tocmai prin calitatea produselor sale este marca daneza Pharma Nord. Cum a reusit aceasta performanta? Prin cercetare si prin contactul permanent cu consumatorii.

Infiintata in 1982, de Eli Wallin si Sven Moesgaard, Pharma Nord si-a dezvoltat intreaga activitate de productie in Danemaca, fiind supusa astfel atat de severei legislatii daneze. Dar aceasta nu reprezinta singura garantie a produselor Pharma Nord. De la inceput, accentul si principalul efort investitional a fost pus pe cercetare si pe asigurarea eficacitatii maxime a produselor. In acest scop, Pharma Nord a dezvoltat un network international de oameni de stiinta, cardiologi, oncologi, odontologi, chirurgi si multi altii, in vederea optimizarii noilor produse si a verificarii si imbunatatirii celor existente. Pharma Nord dispune astazi de o baza de cercetare formata din peste 8.000 de articole stiintifice care ii permit optimizarea productiei si dezvoltarea de noi produse. In acelasi timp, propriile produse formeaza subiectul de cercetare a peste 200 de articole stiintifice publicate in presa de specialitate. Astfel, nu este de mirare ca produsele Pharma Nord sunt recunoscute astazi in lumea intreaga pentru bio-activitatea lor, la fel cum nu este de mirare faptul ca Pharma Nord a fost nominalizata Superbrand 2007. Si nu este de mirare nici faptul ca produsele Pharma Nord au castigat increderea specialistilor si a consumatorilor din intreaga Europa, precum si din Asia, Rusia sau Statele Unite, prin 25 de companii infiintate la nivel local si prin 20 de parteneri de afaceri.
Pharma Nord Romania a fost infiintata in iulie 2004 ca o companie de import si distributie de produse farmaceutice si parafarmaceutice care respecta intru totul filosofia brandului, calitatea, profesionalismul si respectul consumatorului fiind plasate pe primul loc. Astfel, compania beneficiaza de o acoperire la nivel national, sustinuta din punct de vedere logistic de capacitati optime de depozitare, de o flota auto si de puncte proprii de distributie plasate in cele mai importante orase din Romania si de o retea software si de comunicatii perfect puse la punct. In primul rand, se distinge depozitul central, unul dintre cele mai moderne depozite de produse farmaceutice din Romania, amenajat conform standardelor si normelor de Good Distribution Practice. Dar compania a investit in primul rand in oameni, dorind sa realizeze o echipa tanara, activa si flexibila, de profesionalisti, in plina expansiune, interesata de promovarea ideilor noi si de asimilarea celor mai bune practici, pregatita sa satisfaca si cele mai severe exigente ale clientilor. Totul se bazeaza pe un management modern si performant, in conformitate cu standardele internationale si in plus pe multa pasiune si un interes real pentru sanatatea concetatenilor nostri. Increderea si pasiunea fiecaruia sunt usor de inteles tinand cont de faptul ca fiecare dispune de un feedback personal menit sa-l convinga zi de zi de calitatea, de eficacitatea acestor produse si de beneficiile pentru mii si zeci de mii de consumatori.
De altfel, este bine de stiut ca, de exemplu, in cadrul cercetarilor internationale indreptate spre preventia si tratarea cancerului, in cadrul studiului Precise, care cuprinde 40.000 de participanti din Danemarca, Suedia si Anglia, drept furnizor oficial de pastile de seleniu si respectiv de placebo a fost ales Pharma Nord, ca fiind cea mai de incredere companie. La fel, compania este implicata in cercetari indreptate impotriva bolilor de inima. Nu este mai putin semnificativ faptul ca pentru International Coenzyme Q10 Association, coenzima Q10 de la Pharma Nord reprezinta un produs de referinta, produsul constituind de altfel obiectul de cercetare a peste 70 de studii. Sau faptul ca seleniul organic patentat de Pharma Nord prezinta cea mai ridicata bioactivitate obtinuta pana in prezent, de 89%. La fel, in cadrul unui studiu britanic intreprins asupra 18 suplimente nutritive pe baza de ginkgo biloba, produsul Pharma Nord Bio-Biloba si-a demonstrat superioritatea categorica.
Echipa Pharma Nord Romania incearca nu numai sa distribuie prin farmacii si spitale aceste produse de exceptie, dar doreste sa vina in intampinarea publicului romanesc cu un maxim de informatii si de sfaturi. In lume se finalizeaza zilnic noi si noi studii. Multe dintre ele cuprind informatii vitale pentru sanatatea noastra. In acelasi timp, experienta fiecaruia dintre noi poate fi de un real ajutor pentru cei din jurul nostru. Tocmai in dorinta de a realiza o cat mai buna, mai directa informare, ne-am hotarat sa deschidem acest blog care speram sa ne ofere oportunitatea unui dialog direct cat mai sincer si mai benefic pentru fiecare dintre noi.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy