Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Cum scapam de celulita


Cum scapam de celulita

Email Imprimare

Chiar daca nu avem probleme cu kilogramele in plus, s-ar putea sa avem probleme cu atat de neplacuta si enervanta celulita. Si cum de-abia asteptam sa ne petrecem concediul la mare, la soare, vrem solutii cat mai eficiente si cat mai rapide. Apelam, evident, la creme si masaje, insa uitam prea adesea ca si suplimentele nutritive ne pot fi de un real folos in acest sens.
Mai exact este vorba de suplimentele care contin acid linoleic conjugat (pe scurt, CLA), un acid gras care mentine proportia optima intre masa musculara si tesutul gras, dar care, pe langa faptul ca ne ajuta sa scapam de kilogramele in plus, ne ajuta sa scapam si de celulita cea atat de inestetica... In plus, ne ajuta si scapam de efectul "yo-yo", adica scaderea in greutate, urmata de ingrasarea ulterioara.
Pharma Nord va ofera un supliment nutritiv pe baza de CLA - Bio-CLA Booster -, care se remarca printr-o excelenta biodisponibilitate, ceea ce face ca acesta sa fie extrem de usor de asimilat de catre organism.
Despre efectele acidului linoleic conjugat asupra celulitei puteti afla urmarind interventia doamnei doctor Claudia Ciocan, specialist in suplimente nutritive in cadrul companiei noastre, Pharma Nord, in emisiunea Ce se intampla, doctore? de la PRO TV, realizata de medicul Oana Cuzino.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy