Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Ingrijirea pielii pe timp de vara


Ingrijirea pielii pe timp de vara

Email Imprimare

De cand a inceput vara, toata lumea vorbeste de cremele de protectie solara. Ceea ce este extrem de util, pentru ca in sfarsit se pare ca am inteles importanta protejarii de razele ultraviolete. Mai avem insa de inteles faptul ca pentru o veritabila protectie si pentru a ne pregati din timp pentru perioadele mai lungi de expunere la soare trebuie sa incepem ceva mai devreme de plecarea in concediu si trebuie sa facem apel si la suplimentele nutritive. Cremele de protectie solara sunt necesare, dar nu si suficiente.
Unul dintre suplimentele Pharma Nord pe care vi-l recomandam inainte de a pleca in concediu la mare este Bio-Caroten + Vitamina E. Este vorba de beta-caroten, un precursor al vitaminei A, in combinatie cu vitamina E, care se remarca, la fel ca toate produsele noastre, prin biodisponiblitate.
Doamna doctor Claudia Ciocan, specialist in suplimente nutritive in cadrul companiei Pharma Nord, a prezentat in cadrul emisiunii Ce se intampla, doctore? de la PRO TV, realizata de Oana Cuzino, beneficiile acestui supliment nutritiv de care e bine sa nu uitati inainte de a incepe sa va pregatiti vacanta de vara.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy