Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :


Rolul melatoninei

Email Imprimare

Cu totii ne-am plans la un moment dat ca nu am dormit bine... Grijile de peste zi, stresul, supararile sau... proastele obiceiuri, precum culcatul la ore mult prea tarzii, nu ne lasa sa avem un somn linistit si odihnitor. Melatonina este un hormon natural esential pentru reglarea ritmului diurn-nocturn, dar care are o multitudine de alte roluri in organism - este un antioxidant puternic, regleaza valorile colesterolului si activitatea cardiaca, de exemplu. Cei care au probleme cu somnul ar trebui, asadar, sa apeleze la un supliment nutritiv pe baza de melatonina. Macar in anumite perioade, cand sunt stresati, cand tocmai s-au intors dintr-o vacanta de peste mari si tari si trebuie sa se readapteze la fusul orar etc.
Mai mult, un somn prost poate sa influenteze si apetitul. Se intampla ca multe persoane care nu dorm suficient sau bine sa manance mult prea mult a doua zi... Si iarasi apar nedoritele kilograme in plus... Asadar, un supliment cu melatonina poate fi recomandat si celor care vor sa slabeasca si care stiu ca una dintre cauzele pentru care au depasit greutatea dorita este somnul prost si insuficient. Pentru aceasta va recomandam suplimentul Pharma Nord - Bio-Melatonina, care se remarca prin biodisponibilitate.
Despre rolul melatoninei, va invitam sa urmariti interventia doamnei doctor Claudia Ciocan in emisiunea Ce se intampla, doctore?, realizata de Oana Cuzino la PRO TV.

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy