Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Cum alegem suplimentele nutritive


Cum alegem suplimentele nutritive

Email Imprimare

Din cauza stilului de viata sedentar, al stresului, al poluarii, al alimentatiei dezechilibrate sau a diferitelor afectiuni, fiecare avem nevoie de suplimente nutritive. Ideal ar fi ca suplimentele nutritive sa le luam dupa ce ne sfatuim cu medicul sau cu farmacistul. De multe ori insa le luam si singuri, dupa informarile pe care ni le facem singuri, din reviste sau emisiuni radio-tv. Lucrul la care ar trebui insa sa fim cel mai atenti, mai ales in acest domeniul - pentru ca nu ne putem juca cu sanatatea noastra! -, este producatorul suplimentelor respective.
Trebuie intotdeauna sa alegem un producator in care avem incredere, care realizeaza produsele pe care ni le ofera pe baza unor studii stiintifice, care este recunoscut in lumea medicala, care colaboreaza cu farmacisti, medici, oameni de stiinta si cercetatori, care este interesat de bunul sau renume si de sanatatea consumatorilor produselor sale. Compania noastra, Pharma Nord, este recunoscuta pentru studiile care stau la baza realizarii suplimentelor nutritive pe care vi le ofera. Si suntem mandri ca aceasta recunoastere a constituit motivul pentru care am fost recompensati cu premii extrem de importante. Credem ca niciodata publicitatea pe care ti-o faci nu poate inlocui investitiile in cercetare, pe care orice companie care se respecta si isi respecta consumatorii trebuie sa le faca. Acesta este un lucru esential pentru noi!
De asemenea, comunicarea directa cu dumneavoastra este extrem de importanta pentru noi, avand un sistem de farmaco-vigilenta in toate tarile in care compania noastra este prezenta. De aceea, pentru orice intrebari sau pentru solicitarea oricaror detalii despre suplimentele Pharma Nord va rugam sa ne contactati. Doamna doctor Claudia Ciocan, va raspunde intrebarilor dumneavoastra personal, asa cum o face si in emisiunile radio-tv la care participa.
Cateva sfaturi ale sale despre cum sa alegeti suplimentele nutritive le-ati putut afla din emisiunea Idei in trafic de la Radio Bucuresti.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy