Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Rolul suplimentelor in preventie si vindecare


Rolul suplimentelor in preventie si vindecare

Email Imprimare

Suplimentele nutritive nu vor inlocui niciodata alimentele. Pe cutiile de suplimente nutritive producatorii precizeaza foarte clar ca acestea nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. Cu toate acestea, sondajele de opinie realizate la noi dezvaluie un lucru surprinzator si alarmant - foarte multti cred ca in viitor vom ajunge sa traim cu asemenea pastilute, ca suplimentele nutritive pe baza de vitamine si minerale vor inlocui alimentatia noastra cea de zi cu zi. Nimic mai fals!  Scenariile SF nu-si au locul in acest domeniu!
Suplimentele nutritive, naturale sau de sinteza, vin doar sa completeze dezechilibrele din alimentatia zilnica, care, de multe ori, nu este asa cum ar trebui, necontinand toate elementele necesare, toate vitaminele si mineralele de care organismul nostru are nevoie.
Un aport adecvat de suplimente nutritive are un rol important in preventie, dar si in vindecarea anumitor boli. Deoarece, asociate cu medicamentele, suplimentele pot potenta efectele medicamentelor si pot duce la scaderea intensitatii efectelor secundare pe care le au unele dintre acestea.
Asadar, suplimentele nutritive sunt extrem de necesare, dar nu vor inlocui niciodata o dieta variata si echilibrata. Despre toate acestea, puteti urmari interventia doamnei doctor Claudia Ciocan in Ora de stiri de la TVR 2.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy