Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Efectele secundare si tratamentele "dupa ureche"


Efectele secundare si tratamentele "dupa ureche"

Email Imprimare

Una dintre marile noastre probleme este ca am inceput cu totii sa ne pricepem la toate... Daca la politica si la fotbal ne-om pricepe intr-adevar cu totii, in alte domenii lucrurile nu mai stau chiar asa de simplu cum am crede si trebuie sa apelam la specialisti. Mai ales atunci cand este vorba de sanatatea noastra.
Este drept ca suplimentele nutritive se elibereaza fara prescriptie medicala, pentru ca dozele de substante active continute de acestea nu au cum sa faca rau. De asemenea, si unele medicamente mai usoare se elibereaza fara prescriptie medicala... Insa cel mai bine ar fi sa va consultati cu medicul de familie atunci cand vreti sa faceti o cura cu suplimente nutritive sau, si mai mult, cand doriti sa apelati la o serie de medicamente, chiar daca acestea se elibereaza fara reteta. Pana la urma este vorba de sanatatea dumneavoastra si merita sa faceti un drum in plus pe la medicul de familie inainte sa mergeti la farmacie si sa luati ce v-a sfatuit vecina de palier sau ce stiti ca a mai luat la un moment dat matusa dumneavoastra si i-a facut bine.
Tratamentele "dupa ureche" fac extrem de mult rau. Ganditi-va daca nu cumva meritati mai mult decat un asemenea tratament! Ascultati si sfaturile doamnei doctor Claudia Ciocan din cadrul emisiunii Adevar sau baliverne realizate de Irina Cordoneanu pentru Antena 2.

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy