Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Suplimente esentiale pentru fiecare


Suplimente esentiale pentru fiecare

Email Imprimare

Ne confruntam de-a lungul vietii cu o serie intreaga de boli pentru combaterea carora avem nevoie de o medicatie adecvata. Dar bolile pot fi si prevenite! Primul pas in prevenirea lor il constituie asigurarea starii de bine a organismului. Aceasta este insa in permanenta periclitata de stres si de lipsa substantelor active din alimentatie. Aceste substante pot fi insa asigurate cu ajutorul suplimentelor nutritive. In plus, acestea sunt capabile sa combata si efectele negative provocate de stres si de nenumaratele noxe care ne agreseaza zilnic.
Suplimentele nutritive reprezinta astfel o necesitate pentru a avea un organism sanatos si rezistent in fata diferitelor boli. Dar nu orice suplimente alimentare sunt intr-adevar utile... Trebuie sa folosim suplimente nutritive care sunt recomandate de o documentatie stiintifica clara, care sunt realizate In urma unor ample cercetari clinice si de laborator, realizate in cadrul unor programe internationale complexe, in centre de prestigiu din lumea intreaga. Despre toate acestea a vorbit si doamna doctor Claudia Ciocan in emisiunea Oamenii timpului nostru realizata de doamna Delia Budeanu pentru Antena 2.
Suplimentele din seria Bio de la Pharma Nord sunt dezvoltate permanent in baza ultimelor cercetari stiintifice si a rezultatelor obtinute de la utilizatori, prin serviciul de farmacovigilenta. Daca cunoasteti un caz de un real interes sau daca pe dumneavoastra insiva v-a ajutat un supliment nutritiv, imbunatatindu-va semnificativ sanatatea, puteti scrie la adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau puteti suna la telefonul 021.316.06.54 si puteti castiga o cantitate suficienta pentru un an de zile din suplimentul respectiv.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy