Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Ce suplimente alimentare vi se potrivesc si cand


Ce suplimente alimentare vi se potrivesc si cand

Email Imprimare

Am tot vorbit pe acest blog despre importanta biodisponibilitatii si despre cat de important este sa alegeti suplimente nutritive care se remarca prin biodisponibiltate si pe care sa le cumparati de la farmacie, sfatuindu-va inainte, daca nu cu medicul de familie, macar cu farmacistul.
In urma discutiilor pe care doamna doctor Claudia Ciocan, reprezentanta companiei noastre, Pharma Nord, le-a avut cu consumatorii direct sau prin participarea la diferite seminarii, intalniri sau emisiuni radio-tv, a constatat ca si in Romania consumatorii au inceput sa constientizeze diferentele dintre suplimentele propuse de diferiti producatori si au inceput sa analizeze cu atentie un produs inainte de a-l cumpara. Calitatea incepe sa conteze mai mult decat pretul! In fond, este vorba de sanatatea noastra, a tuturor! Iar o economie facuta astazi poate insemna o cheltuiala de zece ori mai mare maine.
Dar, in afara de grija pentru alegerea suplimentelor adecvate fiecaruia, trebuie sa fim atenti si la alimentatia noastra de zi cu zi si la modul nostru de viata - sa mai renuntam la excesele de zahar, sare si grasimi, la a sta cu orele pe scaunul de birou fara sa ne ridicam macar un pic sa facem cativa pasi etc. Da, stim ca toate acestea par niste lozinci uzate, dar sunt adevaruri esentiale... Si, pana nu vom fi constienti de toate acestea, viata noastra nu se va schimba radical in bine! Dar niciodata nu e prea tarziu... Si depinde doar de noi sa traim sanatos si sa ne respectam pe noi insine, pentru ca pana la urma de aici pleaca totul - in ce masura te respecti si te iubesti pe tine insuti... E primul lucru pe care-l avem de invatat!

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy