Uleiul de peste ne poate proteja de valorile crescute ale trigliceridelor

Imprimare

In ultima vreme, doctorii sunt tot mai preocupati de trigliceride, un tip de lipide sanguine care multa vreme au fost uitate, dar care cresc riscul aterosclerozei, accidentului vascular cerebral si infarctului de miocard. O dieta sanatoasa si scaderea consumului de alcool sunt utile pentru scaderea riscului, dar studiile au aratat cum suplimentele cu ulei de peste sunt de asemenea eficiente. De zeci de ani, medicii avertizeaza pacientii asupra pericolului pe care il reprezinta pentru organism nivelul ridicat al colesterolului, dar un alt tip de lipide sanguine, numit trigliceride, sta la panda in intuneric si se pare ca reprezinta chiar un risc mai mare pentru sanatate. Ca si colesterolul, trigliceridele cresc riscul de ateroscleroza, accident vascular cerebral si infarct miocardic si, surprinzator, una din cinci femei si tot al treilea barbat au valori crescute ale trigliceridelor. Doua motive pentru care se intampla acest lucru sunt alimentatia nesanatoasa si consumul exagerat de alcool, dar, potrivit studiilor, acizii grasi omega-3 din uleiul de peste pot oferi o buna protectie scazand nivelul trigliceridelor si prevenind astfel neplacerile ulterioare.

Scadere eficienta
Anul trecut, cercetatorii canadieni au publicat o metaanaliza a 15 studii clinice care aratau efectul de scadere a valorilor trigliceridelor, dependent de doza de acizi grasi omega-3 administrata. Conform rezultatelor unor studii efectuate de cercetatorii finlandezi de la Universitatea din Kuopio, suplimentele alimentare cu ulei de peste sunt chiar mai eficiente decat consumul de peste. Comparand rezultatele obtinute, s-a constatat ca administrarea timp de cateva saptamani a produsului Bio-Marin Plus a scazut semnificativ nivelul trigliceridelor sanguine. De asemenea, s-a observat ca nivelul trigliceridelor a scazut si la cei care au mancat peste de 4-5 ori pe saptamana.

Secretul tratamentului
Preocuparea cercetatorilor a fost sa afle daca este posibil sa existe un nivel crescut al trigliceridelor chiar daca nivelul colesterolului este in limite normale. Cardiologi renumiti considera trigliceridele a fi chiar mai periculoase decat LDL, tipul de colesterol care este cel mai des incriminat si, de aceea, ei au declarat ca in viitor se vor concentra pe studierea efectelor trigliceridelor.

Informatii despre Bio-Marin Plus
Bio-Marin Plus este un preparat din ulei de peste si are in compozitie acizi grasi omega-3, acid folic si vitamina B12. Impreuna, uleiul de peste, acidul folic si vitamina B12 ajuta la mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular.
In Bio-Marin Plus continutul de omega-3 este sub forma de ”acizi grasi liberi” despre care se stie ca se absorb mai repede si mai bine, deoarece corpul este capabil sa ii absoarba direct in tubul digestiv si sa ii utilizeze imediat. In mod normal, acizii grasi omega-3 trebuie mai intai convertiti in tubul digestiv, la acizi grasi liberi, de catre o enzima numita lipaza.
Uleiul de peste din Bio-Marin Plus este certificat PureMax™, ceea ce inseamna ca are un continut scazut, sub valorile maxime admise, de metale grele si alte toxine din mediul inconjurator (care, in mod normal, apar si in peste daca apele sunt contaminate). PureMax™ este una dintre cele mai avansate tehnici utilizate la nivel mondial pentru purificarea uleiului de peste si a altor tipuri de uleiuri destinate consumului.

 

www.atl-service.kiev.ua/
www.sunglass4you.com.ua