Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Suplimentele m-au ajutat foarte mult


Suplimentele m-au ajutat foarte mult

Email Imprimare

Urinex - Arco Pharma, Renostimul de la Dacia Plant, alaturi de Cystone de la Himalaya pot sa spun ca m-au ajutat sa mai elimin din pietrele de la rinichi, caci ma confrunt cu litiaza renala. Problema este ca pietrele se formeaza incontinuu si le refac mereu, deci nu pot sa spun niciodata (cred eu) ca am scapat, cu toate ca mi-as dori. Oricum, aceste suplimente chiar mi-au fost de folos, dupa durerile pe care le simteam la scurt timp dupa ce le administram, in zona rinichilor.

In plus, ori de cate ori sunt agitata, iau capsule cu ulei de levantica de la Hofigal ori capsulele cu paducel sau valeriana si ma calmeaza imediat, reusind sa adorm si sa-mi linistesc inima si psihicul, redandu-mi linistea, fara efecte secundare sau dependenta.
In plus, Spirulina de la Hofigal este un adevarat miracol, atat eu, cat si cei din familie am observat ca suntem mai revigorati si mai energici luand-o in fiecare zi, aceasta fiind un adevarat panaceu care previne anemia si foarte multe boli, stimuland si echilibrand intregul organism, ca un factor de echilibru.
Uleiul de levantica la sticluta de la Hofigal il pun in recipiente cu pulverizator (asemanatoare celor pentru  geamuri), amestecat cu apa, si pulverizez in aer, improspatand aerul din camera, nu mai folosesc sprayuri  si odorizante chimice; la fel pulverizez hainele, lenjeria, rufele inainte sau dupa ce le-am calcat. Este un remediu dezodorizant, de reimprospatare si dezinfectare excelent, pe care il recomand tuturor! (Andreea B.)

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy