Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Suplimentele nutritive au constituit pentru mine o a doua sansa


Suplimentele nutritive au constituit pentru mine o a doua sansa

Email Imprimare

Desi am numai 25 de ani, pot spune ca viata mea a depins in majoritatea acestor ani de medici, spitale si medicamente. Acum 13 ani am fost diagnosticata cu hipertiroidie si de aici a inceput un lung sir de complicatii medicale care m-au marcat atat fizic, cat si psihic. Am inceput imediat tratamentul cu hormone, iar in urmatorii 2 ani am luat in greutate 15 kilograme. La alte analize amanuntite mi s-a schimbat diagnosticul in hipotiroidie. Mi s-au schimbat iar hormonii pe care ii luam in fiecare zi, insa ma simteam tot mai rau.
Erau luni de zile in care slabeam foarte mult, iar in alte luni puneam kilogramele la loc. Nu mai aveam pofta de mancare, parul imi cadea, pielea avea de suferit din cauza deselor schimbari hormonale. La un nou control medical mi s-a pus diagnosticul de gusa polinodulara, adica glanda mea tiroida era acoperita de noduli care se extindeau si spre celelalte organe interne. Am ajuns la operatie cantarind 47 de kilograme, in carje, deoarece nu mai aveam stabilitate pe picioare si respirand foarte greu pentru ca nodulii imi acoperisera caile respiratorii.
Am fost operata la Bucuresti si din acest moment pot spune ca am devenit dependenta de suplimentele nutritive. Pentru ca organismul meu nu asimila datorita hormonilor tiroidieni nici un fel de vitamine, minerale, pierdusem foarte multe kilograme. Am incercat in tot acesti ani diferite combinatii de vitamine. Am schimbat multe denumiri de medicamente, am incercat tot ce era nou pe piata in materie de calciu, magneziu etc., insa mereu fara rezultate. Doctorii mi-au recomandat apoi vitaminele administrate intravenos, insa dupa sedinte de 20 de injectii facute zilnic se intampla ca atunci cand imi faceam analizele la sange nivelul de calciu sa fie si mai jos fata de precedentele analize.
Sunt 13 ani in care m-am luptat practic cu morile de vant, insa totul s-a schimbat cand cineva mi-a recomandat suplimentele nutritive cumparate din magazinele naturiste. Compozitia lor bazata exclusiv pe plante mi-a ajutat stomacul sa le digere mai usor si astfel am inceput tratamentul cu pastilele de echinaceea. Au urmat si alte suplimente pe baza de pastile si siropuri, iar astazi pot spune ca starea mea s-a schimbat in totalitate. Am mai multa energie, nu mai sunt dependenta de hormonii tiroidieni, rezultatele analizelor la sange sunt pozitive. Suplimentele nutritive au constituit pentru mine o a doua sansa la viata, la o normalitate mult visata si pot spune ca lor le datorez ceea ce sunt astazi: un om fericit, sanatos, implinit, zilnic cu zambetul pe buze si fericita ca am sansa de a ma bucura zi de zi de tot ceea ce ma inconjoara! (Aurelia Tiliuta)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy