Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Suplimentele nutritive m-au salvat in sesiune


Suplimentele nutritive m-au salvat in sesiune

Email Imprimare

Frumoasa mai e viata de student si, Doamne, cat de frumosi mai sunt anii petrecuti in facultate. Poate ca studentia este una dintre cele mai pline perioade din viata noastra, o perioada de tranzit, o treapta ce ne deschide poarta spre o lume altfel decat cea cu care eram obisnuiti. Libertatea ne apartine, dar si responsabilitatile au crescut. De noi depinde cum ne organizam timpul, noii prietenii cu care alegem sa petrecem timpul si tot de noi depind rezultatele pe care urmeaza sa le obtinem la examene.

Cand am venit in Bucuresti la facultate, am descoperit o noua lume. Aproape nimic nu mai semana cu ceea ce eram eu obisnuita. Cursurile erau organizate haotic, profesorii nu ne dadaceau si nici macar nu ne cereau prezenta obligatorie. Dincolo, nebunia orasului era de neevitat. Multa lume, multa agitatie, multe localuri, multe atractii... absolut fascinant. Si cum scapasem oarecum de ochii parintilor, tentatia de a hoinari prin Bucuresti si a explora noua lume in care traiam era greu de stapanit. Iar daca tot nu mai era un diriginte care sa ma parasca parintilor, iar profesorii nu pareau preocupati de prezenta la cursuri, mi-am zis: Oh my God, this is the life!
Zilele au fost inlocuite cu noptile, noptile – cu zilele, o nebunie totala. Asa o luna, asa doua, asa trei... pana batu la usa minunata sesiune. Acu da veselie. Aduna cursurile, trezirea de dimineata pentru a prinde libere cartile de la Biblioteca Centrala Universitara, studierea materialului... Aoleu, era nevoie de multa energie, insa bateriile pareau sa nu mai reziste. Am apelat la cafea, nu a mers. Mai rau ma agita si imi dadea o stare de anxietate. Tot in aceasta perioada am primit un sfat de la verisoara mea, studenta la Medicina. Ea mi-a recomandat niste suplimente care mi s-au potrivit si care mi-au mai intarit organismul. La inceput am fost sceptica, dar am avut incredere in persoana care mi le-a propus, asa ca le-am incercat. In cateva zile am simtit efectul benefic. Reuseam sa ma contrez mai bine, mi s-a marit si puterea de memorare, ceea ce m-a ajutat sa trec peste toate examenele, mai putin unul. Dar m-am consolat repede cu zicala: „Daca n-ai restanta, n-ai prestanta”. Cu toate acestea, am incercat ca in urmatoarele semestre sa nu mai fiu asa zurlie cu scoala si sa mai dorm noptile, ca ziua sa fiu fresh pentru cursuri si treburi din astea mai serioase.
Studentia este perioada in care am aflat mai concret ce inseamna un supliment nutritiv, tot atunci l-am incercat si tot atunci am prins incredere in el. M-a ajutat, revigorandu-ma si redandu-mi vitalitatea de care aveam nevoie intr-o perioada mai solicitanta. (Vally)


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy