Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Am un somn linistit si nu ma raportez la vise


Am un somn linistit si nu ma raportez la vise

Email Imprimare

Nu toata lumea se poate bucura de un somn linistit, un somn odihnitor este ceva inimaginabil pentru unii oameni. Din pacate, pentru unele persoane, somnul lor este foarte agitat, se trezesc pe tot parcursul noptii, iar dimineata se simt si mai obosite decat erau initial. Eu sunt o persoana norocoasa, foarte rar ma trezesc in timpul noptii, poate si pentru ca nu am ganduri care sa imi deranjeze somnul.

Doar atunci cand mi se intampla ceva grav in timpul zilei sau daca vorbesc despre ceva neplacut inainte de a adormi am probleme cu somnul. Un somn odihnitor incepe pentru mine in jurul orei 11.00 si inseamna sa inchid calculatorul, televizorul si usa de la camera mea. De asemenea, am nevoie ca perdelele de soare sa fie trase pentru a nu patrunde nici o lumina de afara. In acest fel pot dormi cel mai bine si pot sa ma odihnesc.
In ceea ce priveste visele, incerc sa nu ma raportez la ele daca stiu ca inseamna ceva rau interpretarea acestora. Dar, cu toate acestea, cand imi amintesc ce am visat, obisnuiesc sa ma uit la interpretarea acestuia, chiar si numai din curiozitate. (Lavinia Suta, Foto: Stock.XCHNG)



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy