Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Nu-mi plac femeile care sunt obsedate de silueta


Nu-mi plac femeile care sunt obsedate de silueta

Email Imprimare

98% dintre femeile pe care le cunosc au tinut macar o data-n viata lor dieta. Grase, normale, slabe, nu conteaza; ele tineau dieta. La un moment dat ajunsesem sa cred ca e o moda sa fii la dieta. Femeile slabesc in general pentru prietenele lor (ca doar femeile sunt cei mai mari critici ai femeilor, nu noi, barbatii) si apoi ne intreaba pe noi daca arata bine. Cum poti sa-i spui unei femei care a ajuns piele si os, careia ii ajung cearcanele pana in barba si e cocosata de slaba ca arata bine? Cum poti sa-i spui totusi ca arata rau, cand ea de 3 luni a trait doar cu pufuleti si apa?
Si stiti care-i tragedia? Ca femeile care au cea mai mare ambitie sa slabeasca arata bine si din punctul meu de vedere n-ar trebui sa mai dea jos nici un gram. Iar cele care au cu adevarat nevoie sa slabeasca kilograme bune (uneori chiar din motive de sanatate, nu mai spun de estetica) il iau pe "lasa" in brate si amana zi de zi dieta. Nu-mi plac femeile care sunt obsedate de silueta, la modul nesanatos. Cele pe care atunci cand le inviti la masa isi comanda legume fierte si fade si le curg ochii dupa friptura mea din farfurie, dar se scuza "politicos" ca ele sunt la dieta si au grija sa-mi reaminteasca acest lucru de cel putin 10 ori in doua ore.
Nu-mi plac nici femeile care inghit fara discernamant orice, in orice cantitate, pe motiv ca au un metabolism bun si arderi intense.
Imi plac femeile care stiu sa aleaga mancaruri sanatoase, dar si gustoase si pe care le savureaza cu placere. Femei care nu se plang si-si fac din alimentatia sanatoasa un stil de viata. Un stil ce le permite sa-si pastreze silueta, dar si zambetul pe buze. Sa nu devina acre, crispate si prostdispuse ca, vezi Doamne, sunt la dieta. Imi plac femeile care stiu sa savureze cu placere o inghetata, chit ca nu e dietetica, fara sa faca o tragedie din asta, fara sa faca matanii apoi si sa manance o saptamana doar salata goala si apa plata cu lamaie.
Si-mi plac femeile care stiu sa-si pastreze feminitatea si formele frumoase, care stiu sa recunoasca cinstit ca arata bine si sa se opreasca la kilogramele pe care le au, sa nu-si doreasca sa mai slabeasca de dragul trendului. Eu cred ca ar trebui sa ne intrebe si pe noi, barbatii din viata lor, daca suntem de parere ca ar trebui sa mai slabeasca. Si sa accepte raspunsul nostru cu seninatate, sa nu faca o drama din el. Pentru ca noi putem fi obiectivi, si nu invidiosi precum prietenele lor. (Andrei Nechifor, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy