Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Uleiul de peste si sanatatea sistemului cardiovascular


Uleiul de peste si sanatatea sistemului cardiovascular

Email Imprimare

Uleiul de peste este remarcabil prin proportiile ideale de acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6 pe care ii contine. Sunt tocmai acei acizi grasi pe care organismul nu ii poate produce singur, dar de care are absoluta nevoie. Daca Omega 6 se gaseste in mai toate tipurile de ulei pe care le folosim in bucatarie, si, prin urmare, este mai usor de sintetizat de catre organism, Omega 3 este continut mai ales in uleiul de peste de calitate.
Cand vorbim de uleiul de peste nu putem sa nu ne gandim la importanta pe care o are in mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular. Cei doi acizi grasi pe care ii contine, Omega 3 si Omega 6, combat colesterolul rau (LDL) si excesul de trigliceride, potentand actiunea colesterolului bun (HDL). In plus, consumul de ulei de peste in stare pura sau sub forma de suplimente nutritive favorizeaza eliberarea vaselor de sange de impuritati, ceea ce face ca circulatia sangvina sa-si recapete fluiditatea fireasca. Astfel, se reduce semnificativ si riscul de afectiuni cardiace.
Aflati si alte informatii pretioase despre uleiul de peste si despre cum ne poate ajuta sa remediem probleme de sanatate dintre cele mai diverse, ascultand interventia doamnei doctor Claudia Ciocan, specialist in suplimente nutritive in cadrul companiei noastre, Pharma Nord, din emisiunea Matinal, de la Radio Romania Cultural.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy