Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Propolets Propolets pentru diabetici


Propolets pentru diabetici

Email Imprimare

Daca suferi de diabet asta nu inseamna ca nu te pandesc racelile si gripa. Din contra, esti cu atat mai expus! Tocmai de aceea, compania noastra s-a gandit sa realizeze si o varianta de Propolets fara zahar, special pentru diabetici. Pastilele isi pastreaza intreaga savoare a gustului, care te face efectiv sa te indragostesti de ele. Dar in primul rand isi pastreaza nealterate proprietatile emoliente si descongestionante, care iti elibereaza rapid caile respiratorii si te scapa de insuportabilele dureri de gat.
Propolisul, prelucrat astfel incat sa-i dispara gustul neplacut, isi pastreaza nealterate incredibilele lui functii benefice. Produs de albine cu atata truda, pentru a le ajuta sa pastreze intregul stup sanatos si ferit de intrusi, propolisul reprezinta o excelenta arma antivirala care in plus ne ajuta sa ne intarim sistemul imunitar. De aceea, Propolets nu este recomandat doar pentru a ne ajuta in caz de raceala si gripa, dar si preventiv, pentru a preintampina aparitia unor viitoare viroze. Iar acum, odata cu venirea anotimpului rece, riscurile cresc de la o zi la alta... Decat sa recurgi la atat de controversatele vaccinuri antigripale sau sa lasi o viroza sa–si faca de cap si, in fata atat de neplacutelor complicatii, sa trebuiasca sa recurgi la antibiotice este de o mie de ori mai bine sa te rasfeti din timp cu gustul atat de placut si de tonic al pastilelor Propolets. Mai ales ca e atat de simplu!
Le gasiti la orice farmacie si nu e nevoie nici de reteta, pentru ca Propolets nu are contraindicatii si nu au fost semnalate nici un fel de efecte secundare, astfel incat Propolets reprezinta, fara indoiala, o… bomboana ideala si cel mai de nadejde aliat impotriva gripei si a racelii. Cu el respiratia va fi intotdeauna usoara si placuta. Nu conteaza ca suferi de diabet. Acest produs, Propolets fara zahar, a fost realizat special pentru tine.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy