Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Propolets Produsele cu propolis sunt foarte bune


Produsele cu propolis sunt foarte bune

Email Imprimare

Alaturi de miere, propolisul este un produs al albinelor cu proprietati curative deosebite, folosit ca mijloc de aparare impotriva microbilor si mucegaiurilor, datorita actiunii sale bactericide, bacteriostatice, antifungice, fapt ce previne imbolnavirea albinelor. L-am folosit sub forma de tinctura, miere propolizata, tablete, spray si, ca atare, in tratarea urmatoarelor afectiuni:
- candidozei orale care produce afte si stomatite - propolisul l-am aplicat sub forma de solutie glicerinata in badijonari;
- infectii gripale - avand atat efect preventiv, protejand sistemul imunitar, cat si curativ, datorita proprietatilor sale antibacteriene si antivirale. A dat rezultate deoarece contine vitaminele A, B, D, E, PP si mineralele: Fe, Zn, Cu, Co, Mn, Mo, Al, Ca, siliciu, bariu, vanadiu. Acestea sunt foarte importante in cresterea imunitatii!
Tabletele ce contin propolis, cum ar fi Propolets, sunt numarul 1 in casa noastra. Le folosim foarte des si suntem foarte multumiti de rezultatele obtinute. Le folosim cand gatul incepe sa ne supere, dar si preventiv, pentru dezinfectarea acestuia si a cavitatii bucale.
Am un baietel de 5 ani si a avut paraziti intestinali. M-am chinuit foarte mult pentru a scapa de acestia si pana nu am folosit propolis nu am reusit sa scap de ei.
Sprayul cu propolis ne-a fost foarte eficient in caz de arsuri. Suprafetele arse tratate imediat cu acest spray nu s-au mai besicat si s-au uscat, grabind vindecarea. Si pe deasupra a calmat si usturimile. E foarte indicat sa ai un asemenea spray la indemana in aceste cazuri.
Mama mea a folosit propolis brut astfel: o bucata de propolis de marimea unei alune se suge in gura, ca pe o bomboana sau guma de mestecat, astfel ca principiile active sa aiba efect local. L-a folosit in infecţii la nivelul gurii, in faringite si amigdalite. Efectele au fost surprinzatoare. Va recomand cu incredere produse ce au in compozitia lor propolis sub orice forma. Sunt foarte eficiente si fara efecte adverse! Eu si familia mea le-am testat si suntem supermultumiti de ele! (Anca Maxim, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy