Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Propolets Propolets, un aliat de nadejde in lupta cu virozele


Propolets, un aliat de nadejde in lupta cu virozele

Email Imprimare

Va scriu aceste randuri ca sa va conving, povestindu-va propria mea experienta, cat de folositor este propolisul, aceasta comoara daruita noua de albine. Inca din copilarie, am o sensibilitate foarte mare a amigdalelor... De-a lungul anilor, parerile medicilor au fost impartite – unii spuneau sa imi scot amigdalele, altii nu recomandau amigdalectomia decat in cazuri extreme... Acum cativa ani, in urma unei raceli mai puternice, amigdalele mi s-au umflat atat de tare, incat medicul ORL-ist s-a speriat, spunandu-mi ca in toata cariera lui nu vazuse asa o inflamatie. Mi-a prescris antibiotice si mi-a recomandat operatia de scoatere a amigdalelor. Speriata de o eventuala interventie chirurgicala, m-am hotarat sa apelez si la produse homeopate, si anume la propolis.

Mi-am pregatit o reteta spusa de socrul meu, apicultor de meserie: intr-un borcan de 400 ml am pus 3/4 miere de salcam si am completat cu tinctura de propolis, lasand borcanul gol de un deget, ca sa pot amesteca. Foarte important: niciodata nu se amesteca cu lingura din inox!
De cateva ori pe zi luam cate o lingura din mierea cu propolis si tineam medicamentul acesta in cavitatea bucala cat puteam de mult... Cam 30 de minute dupa nu mancam si nu beam nimic.
Cam in doua saptamani, amigdalele mele s-au vindecat si de atunci recomand tuturor acest tratament naturist ieftin, eficient si usor de urmat.
Ulterior, cerand sfatul unei farmaciste de incredere, aceasta mi-a recomandat "ceva natural si eficient", si asa am descoperit Propolets, care a devenit un aliat de nadejde in lupta cu virozele si starile de slabiciune! Toata familia noastra foloseste Propolets, in special varianta cu vitamina  C, iar baietelul meu, Andrei, cum stranuta sau tusesete un pic, imi cere "pastila de la albinute"!
Curioasa cum de propolisul face asa mari minuni, am incercat sa aflu mai multe informatii despre acest produs apicol si vi le impartasesc si dvs:
- insusirile curative ale propolisului sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri – egiptenii il foloseau, avand incredere in proprietatile lui vindecatoare;
- propolisul contine fier, zinc, cupru, calciu, siliciu;
- are puternic efect antibacterian, antimicotic, antiinflamator, analgezic si regenerator;
- propolisul nu da efecte secundare, singura contraindicatie fiind alergia la produsele apicole. (Roxana Dumitrascuta)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy