Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Propolets Propolis, sanatate curata


Propolis, sanatate curata

Email Imprimare

Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfectios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de doua ori mai eficient decat aspirina), cicatrizant si anestezic local. Propolisul are actiuni asupra 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite si 30 de tipuri de virusuri, vindeca mucoasa bucala si este eficient pentru candidoza. Eu am folosit propolisul in mai multe forme:

- ca tinctura, cate 20 de picaturi intr-o cana cu ceai, de 3 ori pe zi (pentru stari febrile);
- tot ca tinctura l-am folosit la arsuri (cand prajeam ceva si sarea ulei, imediat mergeam si picuram cateva picaturi pe o bucata de vata si tamponam putin, trecea imediat);
- propolisul ca atare (ca si guma de mestecat) il folosesc la vindecarea mucoasei bucale;
- pentru o piele fina si catifelata folosesc crema de maini pe baza de propolis, crema ce o procur de la magazine naturiste;
- fetitei mele ii plac foarte mult dropsurile cu propolis (Propolets, dropsuri bio cu propolis si echinaceea). Cand s-a integrat in colectiv a inceput sa raceasca foarte des, insa, dupa o cura cu propolis si echinaceea, starea ei de sanatate s-a schimbat in bine.
De cand am descoperit produsele cu propolis, nu-mi lipsesc niciodata din casa, la primul semn de durere in gat luam un drops cu propolis si starea noastra se amelioreaza vizibil. (Mihaela)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy