Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :


Pudra de roscove

Email Imprimare

Roscovele, care reprezinta fructul unui copac de 15 metri inaltime, provenind din estul Mediteranei. Sunt extrem de bogate in substante nutritive, zaharuri, mucilagii, proteine, aminoacizi, minerale, vitamine etc. Ele au un puternic efect mineralizant si nutritiv, dar si multiple efecte curative. Sunt recomandate in preventia si tratarea osteoporozei, datorita continutului ridicat de calciu si, foarte important, nu provoaca alergii. Fiind bogate in fibre, se remarca prin capacitatea ridicata de absorbtie a toxinelor, prin stimularea tranzitului intestinal si prin efectul de calmare a intregului aparat gastrointestinal, fiind recomandate in tratarea gastritelor si enterocolitelor.
Datorita gustului placut sunt apreciate in bucataria multor popoare. De exemplu, in Orientul Mijlociu reprezinta un bun inlocuitor al pudrei de cacao si al ciocolatei, in timp ce in Spania, Portugalia si Sicilia sunt utilizate in prepararea compoturilor si prajiturilor, dar lista retetelor ce folosesc pudra de roscove este extrem de lunga.
Merita sa le incercati pentru ca va aduc cu adevarat un plus de sanatate! Pudra de roscove SanoVita o gasiti in magazinele alimentare, in magazinele cu produse naturiste, dar si in retelele de supermarketuri si hipermarketuri, in pungi de 250 grame.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy