Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :


Orzul si sanatatea

Email Imprimare

Orzul este cultivat din cele mai vechi timpuri, fiind folosit atat ca aliment, cat si ca baza pentru un numar impresionant de medicamente naturiste. In China, este considerat ca una dintre cele cinci plante sfinte. In primul rand, el este un foarte bun drenor hepatic, ajutand la regenerarea celulelor. Astfel, este recomandat in hepatitele de toate tipurile, in cazul sechelelor posthepatice, dar si in hepatita cronica evolutiva. In plus, el actioneaza ca un regulator al tensiunii arteriale, fiind extrem de util in cazul tensiunii arteriale oscilante, dar si al palpitatiilor. Nu trebuie uitat nici faptul ca previne ischemia cardiaca, acest adevarat flagel al timpurilor noastre care face mereu mai multe victime. Rezolva, de asemenea, cu succes probleme legate de atonia gastrica si intestinala, probleme de digestie si apetit, fiind folosit ca adjuvant si in cazul diareei, dizenteriei si a febrei tifoide, dar si in cazul bronsitei cronice sau a tuberculozei si pentru a scadea febra.
In mod uzual, el este un foarte bun remineralizant si antiinflamator, mareste apetitul sexual si nu trebuie uitat faptul ca, astazi, din cauza nenumaratilor factori de agresiune asupra celulei hepatice, practic cu totii avem nevoie de o protectie hepatica.
De aceea orzul, atat orzul nedecorticat, cat si fulgii de orz ar trebui sa nu lipseasca din alimentatia noastra. Este si motivul pentru care va oferim aceste produse selectate cu grija pentru a fi intr-adevar de cea mai buna calitate.
Fulgi de orz SanoVita ii gasiti in magazinele alimentare si in magazinele de produse naturiste, dar si in supermarketuri si hipermatketuri in pungi de 500 de grame, dar ii gasiti si la cutie si la borcan, fiecare la cate 200 de grame.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy