Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog SanoVita Un colocviu "So Good"


Un colocviu "So Good"

Email Imprimare

Asa cum stiti, am infiintat in 1995 compania SanoVita in incercarea de a contribui la formarea unui stil de viata echilibrat, pornind de la indemnul hipocratic, Hrana sa fie leacul tau! In acest scop, nu ne-am multumit doar sa aducem si sa promovam pe piata produse de calitate din intreaga lume, ci am incercat sa intram in acelasi timp intr-un dialog cat mai viu cu cat mai multi consumatori la targuri sau in diverse alte imprejurari. Este, de altfel, si motivul pentru care am deschis acest blog. Am incercat in permanenta sa informam consumatorii cu privire la pericolele unei alimentatii nesanatoase, dar si cu privire la beneficiile diferitelor alimente naturale atat de necesare organismului nostru. Am incercat, in acelasi timp, sa obtinem si un maxim de reactii si de pareri din partea consumatorilor cu privire la diferite produse SanoVita. Am vrut sa aflam cat mai multe pareri si experiente personale.

Laptele de soia So Good care a fost premiat la Paris, deja din 1988, ca reprezentand cea mai buna bautura nonalcoolica, am reusit sa-l impunem pe piata romaneasca deja de cativa ani de zile. Ne-am gandit ca acum a venit momentul sa aflam si parerea acelor specialisti din mass-media care, prin natura preocuparilor lor, urmaresc si compara in permanenta calitatea diferitelor produse existente pe piata. In aprecierea unui aliment credem ca este esential de urmarit modul in care produsul, pastrandu-si toate calitatile si aportul benefic pentru sanatatea noastra, reuseste sa ne ofere si un adevarat deliciu, pentru ca alimentele trebuie sa fie o sursa de sanatate, dar si o adevarata placere, iar gusturile sunt, in mod cert, extrem de diferite. Tocmai de aceea si laptele de soia So Good este disponibil in diferite variante care difera atat din punct de vedere al gustului, cat si al continutului de substante bioactive. Credem ca este important ca un real dialog sa porneasca tocmai de la parerea specialistilor. Este motivul pentru care am organizat o campanie de degustare a cinci variante de lapte de soia So Good - Essential, Lite, cu gust de ciocolata, de vanilie si, respectiv, de capsuni. Vom fi fericiti sa va putem prezenta reactiile lor, iar apoi speram sa primim si propriile dumneavostra comentarii si pareri.
Tema ni s-a parut de maxima actualitate, tinand cont de faptul ca numarul celor care nu pot digera lactoza si, ca atare, laptele de origine animala, este in continua crestere, la fel cum problema colesterolului si a consecintelor lui nefaste devine mereu mai grava, tinand cont de numarul crescand de victime pe care il face. In acelasi timp, continutul bogat in vitamine si minerale, precum si in alte substante bioactive prezente in laptele de soia So Good, il recomanda pe acesta drept un aliment esential pentru sanatatea noastra. Produselor So Good le-au fost dedicate deja postari pe acest blog, iar informatii suplimentare puteti gasi si in articolele care le-au fost deja dedicate in revista online Dacic Cool. Asteptam acum parerile specialistilor care speram ca vor reprezenta nu numai o informare in plus, dar si un inceput de dezbatere, o provocare pentru dumneavoastra de a va prezenta propriile pareri si experiente. In final, speram ca acest dialog sa se structureze intr-un adevarat colocviu benefic pentru toata lumea.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy