Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog SanoVita Laptele de soia So Good cu vanilie, inegalabil


Laptele de soia So Good cu vanilie, inegalabil

Email Imprimare

Incerc sa imi echilibrez dieta zilnica incluzand in ea alimente care sa fie, pe cat posibil, si bune la gust si sanatoase. Cunosc de ceva vreme laptele de soia So Good de la SanoVita si nu lipseste niciodata din lista mea de cumparaturi. Mai ales cel cu aroma de vanilie!
De anul trecut, de cand l-am descoperit, laptele de soia face parte din dieta mea zilnica. Imi placea tare mult cafeaua cu lapte si nu uitam niciodata sa adaug in cafea putin lapte de soia So Good cu vanilie. Diferenta intre laptele normal si cel de soia este aproape insesizabila. In plus, gustul catifelat al vaniliei este inegalabil... Dar de cand sunt insarcinata am renuntat la cafea si ma delectez doar cu lapte de soia cu vanilie. Este, indiscutabil, preferatul meu.
De ce ar trebui sa incercati si dumneavoastra laptele de soia So Good cu vanilie? In primul rand, contine un complex de vitamine, proteine si alte oligoelemente, de care fiecare dintre noi are nevoie ca sa "functioneze" la parametri optimi. Apoi, aroma de vanilie te duce cu gandul la prajiturele, la inghetata si alte bunatati... Si, totusi, nu bei decat un pahar cu lapte de soia. De la SanoVita! (Anne-Marie Moise, Content Manager Dacic Cool)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy