Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog SanoVita Dimineata cu lapte de soia


Dimineata cu lapte de soia

Email Imprimare

Dintre toate sortimentele incercate, cel cu capsuni mi-a placut cel mai mult, parerea mea fiind impartasita si de fetita mea, Luna. De cand am devenit parinte, sunt mult mai exigent cu alimentatia,  fiind constient ca deprinderile unui stil de viata sanatos se formeaza in copilarie, de aceea trebuie sa le ofer copiilor mei ce este mai bun. Ma bucur sa vad ca exista si pe piata noastra astfel de produse sanatoase si delicioase. De cand am descoperit laptele de soia, este mereu prezent la micul dejun in familie… (Felician Scorobete, Redactor-sef Locuinta Mea)

Noua ne-au placut doar variantele indulcite. Atat cea Lite, cat si cea cu vitamine, Essential, ne-au placut mai putin decat cele mai dulci, desi, banuiesc, ca acestea sunt cele mai sanatoase… Dupa toate variantele incercate, mie cea cu vanilie mi se pare cea mai OK... (Magdalena Voicheci, DTP Burda)

Fiind din soia acest lapte este foarte sanatos, am citit ca nu are conservanti si ca nu are in compozitie gluten, ceea ce este un lucru bun. Iar vitaminele ii dau un gust specific. Mie mi-a placut cel simplu. (Antoanela Ivan, DTP Burda)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy