Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog SanoVita SOREDbio, o noua bautura bio din orez si soia


SOREDbio, o noua bautura bio din orez si soia

Email Imprimare

Un nou si delicios lapte vegetal, produs ecologic, fabricat in Germania special pentru SanoVita, este lansat acum pe piata romaneasca sub brandul SOREDbio, marca inregistrata de SanoVita. Continand soia si orez in cantitati aproximativ egale cu un mic adaos de sare de mare, noul produs, SOREDbio, este 100% natural, realizat cu respectarea stricta a normelor ecologice. Beneficiile pe care le aduce soia sunt completate de cele ale orezului. Nu are adaos de zahar sau de alti indulcitori, dulceata placuta fiind datorata fermentatiei controlate a orezului. De asemenea, produsul nu contine lactoza sau colesterol si nici un fel de adaosuri chimice, iar toate ingredientele provin din agricultura ecologica. Astfel, el poate fi consumat fara probleme si de toti cei care nu suporta laptele.

Este efectiv o placere sa-l bei ca atare, dar el poate inlocui perfect laptele in majoritatea formelor lui de utilizare si mai ales la micul dejun in combinatie cu musli sau fulgi de cereale. Dar acesta este doar un exemplu caci, in toate retetele pe baza de lapte, se poate folosi cu succes SOREDbio.
SOREDbio este un produs pasteurizat, ambalat in cutii Tetra Pak, la 1 litru, care poate fi pastrat la temperatura ambianta. Dupa deschiderea cutiei trebuie consumat in termen de 4-5 zile, timp in care produsul trebuie pastrat la rece.
Pret: 8,85 lei (1 l).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy