Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog SanoVita Semintele decojite de floarea-soarelui de la SanoVita au primit diploma de produs recomandat de Dacic Cool


Semintele decojite de floarea-soarelui de la SanoVita au primit diploma de produs recomandat de Dacic Cool

Email Imprimare

Ne bucura faptul ca produsele SanoVita au fost remarcate si apreciate de comunitatea Dacic Cool si, evident, cu atat mai mult, ne bucura faptul ca semintele decojite de floarea-soarelui SanoVita au primit calitatea de produs recomandat de Dacic Cool. De ani de zile ne straduim sa impunem pe piata seminte de calitate, selectionate si ambalate cu grija, incercand sa convingem consumatorii cu privire la imensele beneficii pe care consumul semintelor crude il are asupra sanatatii si performantelor noastre.

Ca la orice produs alimentar, si in cazul semintelor producatorul este extrem de important, pentru ca trebuie luat in considerare soiul, modul de crestere, nivelul de poluare al solului etc. Insa nu sunt deloc de neglijat nici modul de ambalare, nici conditiile de pastrare si de depozitare. Toti acesti factori pot face diferenta intre produse benefice pentru sanatatea noastra sau altele despre care n-am putea spune ca ne fac tocmai bine… In plus, exista o diferenta imensa intre semintele crude si cele care au fost supuse unui procedeu termic, asa cum se intampla in cazul semintelor prajite. Insa noi ne-am straduit mereu sa selectionam pentru dumneavoastra si sa va oferim numai produse de cea mai buna calitate. Speram ca, in continuare, sa primim cat mai multe mesaje din partea dumneavoastra, parerile si sugestiile dumneavoastra fiind extrem de importante pentru noi.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy