Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog SanoVita Produsele SanoVita, acum si in magazinul online Dacic Cool


Produsele SanoVita, acum si in magazinul online Dacic Cool

Email Imprimare

Toata lumea vorbeste astazi despre beneficiile nutritionale ale dietelor si alimentatiei bio si naturale, insa putine sunt companiile care respecta intru totul cerintele acestora. Compania noastra, SanoVita, este o firma deschizatoare de drumuri, activand in acest domeniu inca din anul 1995. Oferta noastra este dedicata unui stil de viata sanatos, constand in alimente obtinute din ingrediente naturale.
Gama de produse este foarte larga, de la musli pana la preparate din soia. Insa acestea sunt alese cu foarte mare atentie, caci toate trebuie sa respecte standardele inalte dupa care se ghideaza SanoVita. Incepand de acum, produsele sub marca SanoVita pot fi gasite si in magazinul online Dacic Cool. Acest magazin s-a axat, inca de la inceput, pe o oferta de produse romanesti de calitate, pe care vi le ofera la preturi prietenesti, alaturi de nenumarate cadouri si promotii. Puteti descoperi si aici o gama larga de produse SanoVita, dintre care puteti alege musli, fructe uscate si confiate, bautura si texturate din soia, zahar brut din trestie, seminte si multe altele! Sunt la doar un click distanta! Va asteptam!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy