Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog SanoVita Delicios si sanatos: ghimbirul


Delicios si sanatos: ghimbirul

Email Imprimare

Ghimbirul este un aliment din ce in ce mai apreciat in ultima vreme. Occidentalii ii descopera si redescopera calitatile cunoscute de multa vreme de asiatici. Mai mult, ultimele cercetari indica faptul ca ghimbirul are si calitati nebanuite. De exemplu, este benefic pentru cei cu probleme de respiratie, pentru bolnavii de astm. Ghimbirul este un antiinflamator puternic. Desigur, nu are efectul unui medicament de sinteza, dar avantajul este ca poate fi consumat fara riscul unor efecte secundare si poate fi consumat si de catre cei care au alergii. Administrat ca tinctura, extract, infuzie, pudra sau chiar crud, ghimbirul combate mai ales inflamatiile respiratorii.

In varianta confiata, gasiti ghimbirul in oferta de produse naturala SanoVita. Ghimbirul confiat neutralizeaza toxinele, reduce durerile abdominale, facilitează digestia, stimuleaza memoria si fertilitatea, reduce senzatia de greata si de rau de avion sau de masina. Este un tonifiant si un antiseptic general si e foarte eficace in prevenirea afectiunilor din sezonul rece. Insa ghimbirul confiat nu este doar sanatos, ci si foarte bun la gust, fiind dulce. Poate fi consumat ca atare sau in prepararea unor deserturi.
Un alt produs sanatos si in acelasi timp delicios este berea de ghimbir. Aceasta se prepara din ghimbir, miere si lamaie. Energizanta, racoritoare si reconfortanta, este o bautura non-alcoolica, care are multe proprietati benefice pentru organismul uman.
Poate fi preparata acasa, foarte usor, dupa diferite retete. Daca insa nu aveti timp sau disponibilitate pentru asa ceva, va puteti procura bere de ghimbir din oferta SanoVita. Aceasta bere de ghimbir, marca Bundaberg, nu contine coloranti sau arome artificiale. Este lider de piata in Australia si Noua Zeelanda, locuri in care berea de ghimbir este o bautura traditionala.    
Despre beneficiile ghimbirului puteti afla din emisiunea Ce se intampla, doctore? difuzata recent pe Pro TV.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy