Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :


Blog You&Me

Opalul, iubire si speranta

Email Imprimare

Opalul reprezinta o piatra deosebita, considerata la romani piatra iubirii sau piatra sperantei. Numele ei provine din sanscrita, unde inseamna tocmai… bijuterie! Ea este insa o piatra destul de moale, care trebuie bine protejata, ce poate fi confundata cu cuartul roz sau alb, cu labradoritul sau cu piatra lunii. Cu un aspect lucios, perlat si translucid, este o piatra relativ usoara, rece, cu culori intrepatrunse. Ea poate fi transparenta sau translucida. Valoarea ei este data in mare masura de efectul opalescent. 

Granatele, simbol al iubirii

Email Imprimare

De multe ori vrem sa ne declaram iubirea, fidelitatea sau fericirea fara sa ne exprimam in mod explicit. Pentru aceasta gasim in magazinele You&Me cadoul ideal, simbol al acestor alese sentimente, bijuteriile cu granate.
Granatul este un mineral din grupa silicatilor, care poate aparea sub forma unor mici cristale, dar si in forme masive, ce pot atinge chiar zeci si sute de kilograme. Cele mai multe au fost gasite in SUA, Africa de Sud si Sri Lanka, dar si in Cehia, foarte aproape de Praga. Datorita frumusetii lor, granatele sunt utilizate in primul rand ca bijuterii, dar proprietatile lor speciale le fac sa fie folosite si in industrie.

Noua colectie de bijuterii Ziio, Imn al Luminii, Imn al Vietii

Email Imprimare

Creatoarea de bijuterii Elisabeth Paradon a stiut sa fascineze mereu cu gustul ei rafinat si unic. In intreaga ei evolutie artistica, de la primele creatii si pana la ultimele colectii, a stiut sa combine pietrele semipretioase si diferitele materiale intr-un mod sofisticat, elegant si placut, pentru a da nastere unor bijuterii unice si apreciate pe marile podiumuri ale lumii. Cu mereu noi inovatii si o mare atentie pentru detalii, colectiile Ziio - propuse de Elisabeth Paradon - au o vibratie aparte, care cucereste inima oricarei femei. Noua ei colectie de bijuterii Annee Lumiere, un adevarat imn inchinat Luminii si Vietii, este disponibila de-acum si in magazinele You&Me.

Ceasurile ZZero, ceasurile de care ai nevoie

Email Imprimare

Ceasurile sunt la fel de vechi precum lumea... Si masoara bunul nostru cel mai de pret - timpul. Sunt ceasuri celebre, care pot costa mai mult decat venitul tau pe un an, asa cum sunt si ceasuri anoste, care tind sa-ti omoare bucuria clipei ce vine. Caci ceasurile nu doar masoara timpul, ci ii dau si viata, ba - chiar mai mult - ii dau culoare. Toti "ne petrecem timpul" intr-un fel sau altul, dar unii stim sa ne si bucuram de el… Pentru aceasta, trebuie, in primul rand, in orice afacere sau in orice elan de bucurie, sa marcam corect momentul zero, momentul acela al inceputului, momentul acela in care ne-am decis ca vrem sa avem succes si vrem sa o pornim pe un anume drum. Este exact ceea ce au inteles sa ne ofere creatorii ceasurilor ZZero, un nou brand prezent in magazinele You&Me.

Turmalina, intre eleganta si… terapie!

Email Imprimare

Turmalina este o piatra magnifica ce poate avea cele mai variate culori, de la verde si albastru pana la rosu si chiar negru, cu un aspect sticlos sau rasinos. Cele mai frecvente cristale de turmalina sunt cele verzi, recomandate barbatilor, si cele roz, recomandate femeilor, cele rosii fiind numite si rubine de Siberia. Aceste minunate jocuri de culori se datoreaza faptului ca in compozitia turmalinei pot aparea 26 de elemente diferite, precum potasiu, magneziu, fier etc. Si nu numai ca aceste variatii de culori pot aparea de la o piatra la alta sau pot crea fascinante jocuri cromatice pe suprafata unei pietre, dar cristalele de turmalina au de multe ori si proprietatea de a-si schimba culoarea in functie de directia din care le privim. Sunt pietre ce ne incanta in elegante bijuterii, dar care sunt recomandate si de specialistii in cristaloterapie pentru diferite afectiuni!

<< Inceput < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ...36 Inainte > Sfarsit >>