Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Bijuteria, punte de legatura cu ceilalti


Bijuteria, punte de legatura cu ceilalti

Email Imprimare

You&Me este nu numai un brand, este, poate, inainte de toate, o provocare. Adevarata bijuterie devine o parte din tine, dar si o punte de legatura spre ceilalti. Ea reprezinta o forta care nu te lasa sa te mai simti singur. Bijuteria este ca un demiurg care iti aduce lumea la picioare. Dar, pentru aceasta, trebuie sa stii sa gasesti bijuteria care ti se potriveste, sa gasesti adevarata ta bijuterie. Este ceea ce ne-am propus de la inceput, este ceea ce ne propunem cu acest blog. Sa fim mereu alaturi de dumneavoastra ca o fereastra deschisa spre fascinanta lume a bijuteriilor. Este motivul pentru care You&Me nu este o franciza, nu este o copie de aiurea, ci este un autentic brand romanesc, pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor si provocarilor noastre de aici si de acum, dar am ales un nume englezesc pentru ca bijuteria prin excelenta reprezinta o deschidere spre lume, dincolo de loc si de timp.
Adevarata bijuterie reprezinta o opera de arta, dar si de magie. Ea nu e menita doar sa ne completeze o toaleta, sa dea o pata de culoare, ci trebuie sa ne dea stralucire, forta si incredere. De aceea este important sa vedem ce bijuterii se potrivesc nu numai toaletei, dar, in egala masura, diferitelor ocazii si, in primul rand, temperamentului si modului nostru de a fi. Pe scurt, personalitatii noastre. De aceea am creat magazinele You&Me, pentru a putea fi alaturi de dumneavoastra cu un sfat si o indrumare. De aceea urmarim in permanenta ultimele lansari de colectii, pentru a selecta pentru dumneavoastra tot ceea ce poate sa va sugereze mai bine trendul actual si sa va ajute sa gasiti acele bijuterii care va pot pune in valoare cat mai bine, fara sa va goleasca conturile din banca. Din acelasi motiv, ne-am hotarat acum sa venim si mai aproape de dumneavoastra prin acest blog, prin care sa va putem tine la curent cu ultimele noutati, sa va putem povesti toate acele mai mici sau mai mari secrete ale pietrelor semipretioase si ale ultimelor tehnologii pe care le inglobeaza bijuteriile de astazi si pe care trebuie sa le stiti, pentru a va putea alege acele piese menite sa va confere energie, incredere si in special irezistibila lor forta de seductie, o adevarata cheie a succesului.
Va asteptam in acelasi timp cu sugestiile si intrebarile dumneavoastra, pentru ca You&Me a aparut tocmai din dorinta de a reprezenta un partener de drum, spre a va putea veni mereu in ajutor cu o sugestie, un sfat sau o informatie.
Tainele pietrelor semipretioase tin de legenda, dar, ca orice mit sau ca orice poveste, si aceasta este menita sa ne ajute in a ne aseza altfel in viata fata de noi si de lume. Bijuteriile reprezinta cu mult mai mult decat un simplu rasfat sau un moft de alint. De aceea, ele nu si-au pierdut niciodata din forta, din importanta si din fascinatia pe care au exercitat-o dintotdeauna, atat asupra femeilor, cat si asupra barbatilor. Ele reprezinta, intr-un anume fel, atat o implinire sau o binecuvantare, cat si o adevarata arma in lupta cateodata dulce si de multe ori atat de apriga a vietii.
Bijuteriile sunt eterne, dar, ca tot ce ne inconjoara, intr-o continua innoire. Noi ne dorim sa va aratam atat fantasticele carari spre anticele si eternele incarcaturi de energie si frumusete ale acestor giuvaeruri, cat si noile tendinte si tabuuri ce apar in iuresul schimbarilor contemporane. E un drum interesant, plin de surprize si cu un farmec aparte. E un drum pe care va propunem sa pasim impreuna.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy