Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Zoppini si importanta imaginii de brand


Zoppini si importanta imaginii de brand

Email Imprimare

Mai greu sau mai usor, fiecare dintre noi am invatat cat de importanta este imaginea personala. Pentru ca, de multe ori, lumea te judeca doar dupa aceasta... Cu o alegere inspirata a tinutei sau a diverselor accesorii poti creste in ochii celor din jur sau, dimpotriva, o gafa iti poate afecta imaginea in mod dramatic.
La fel, brandurile au invatat cat de atente trebuie sa fie la imaginea pe care si-o creeaza in ochii publicului. Prin campaniile de promovare si prin actiunile de responsabilitate sociala, acestea incearca sa ocupe un loc in sufletul si in mintea consumatorilor lor. Exista insa si branduri care constituie varfuri de lance in acest domeniu, care impresioneaza prin grija pentru comunitatea in care se dezvolta si care constituie un exemplu.
Credem ca un exemplu in acest sens in constituie si brandul Zoppini, ale carui bijuterii caracterizate de dinamism si eleganta se gasesc si in Romania, in magazinele You&Me.
Aflati mai multe despre implicarea sociala a acestui brand si de ce anume Zoppini ar putea constitui un exemplu in acest sens dintr-un fragment din emisiunea N24 Meridian, realizata de Anton Caragea.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy