Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Magia chihlimbarului


Magia chihlimbarului

Email Imprimare

Intreaga natura asteapta an de an venirea primaverii si apoi a verii pentru a se putea bucura de caldura binefacatoare si datatoare de viata a soarelui. Sa te joci in razele lui stralucitoare e, intr-un fel, ca o imbratisare fierbinte si totodata jucausa de dragoste. Fara soare si fara dragoste aproape ca nu ne putem imagina viata. Poate tocmai de aceea piatra dragostei este rupta din soare. Minunatul chihlimbar cu irizarile lui aurii, bucati din trupul legendarui Phaeton, ne ajuta de mii de ani sa ne gasim sufletul pereche si apoi vegheaza asupra relatiilor noastre de dragoste. In egala masura, ne apara casnicia, familia si ne ajuta sa ne pastram prietenii. Pentru ca ambra (un alt nume al aceluiasi chihlimbar) este, mai inainte de toate, o piatra a norocului, a iubirii si frumusetii.

Chihlimbarul este ca un magnet care atrage persoanele placute si generoase, atrage succesul si prosperitatea, sporeste castigurile financiare. Pe scurt, ne aduce si ne poarta noroc. Se spune ca aceasta piatra reduce gandurile negative, greutatile vietii, tristetea, melancolia, confuzia, chiar si nefastele dorinte de sinucidere. In locul lor, ne aduce calm, puritate, echilibru, energie, noroc, dragoste, armonie, sanatate si putere. Si nu-i este greu sa faca toate aceste lucruri, pentru ca, inainte de toate, el ne mareste frumusetea interioara si exterioara.
Chihlimbarul este incredibil de puternic in actiunea lui protectoare. Se spune ca energia atat de calda si de luminoasa emisa de el creste buna dispozitie, tine departe de noi negativitatea si durerea, ne protejeaza impotriva radiatiilor nocive, indiferent de unde provin ele, din gandurile rele ale celor din jurul nostru sau chiar de radiatia dovedita a fi atat de periculoasa a televizorului, computerului sau a telefonului mobil. Creeaza in jurul sau un microclimat ce umple intreaga locuinta, inlaturand toate energiile negative de orice fel ar fie ele, astfel incat te poti elibera de stres si iti poti reface fortele. De aceea, chihlimbarul trebuie purtat oriunde, la birou, la plaja sau atunci cand pur si simplu ne relaxam in fotoliu, acasa, urmarind programul preferat la TV.
Dar chihlimbarul amplifica in acelasi timp si forta magiei. De aceea, gasindu-ne sub protectia lui, trebuie sa avem grija si sa ne cenzuram gandurile negative, cuvintele rele sau si - mai periculos - blestemele, pentru ca efectele lor vor fi amplificate si apoi s-ar putea sa regretam raul produs intr-un moment de suparare. Este preferabil sa ne bucuram doar de energia lui pozitiva, de bucuria si optimismul pe care ni le insufla, de calitatile, simtul umorului, altruismul si energia spirituala, rabdarea, intelepciunea, logica si memoria pe care ni le confera. Este colosal sa poti beneficia de aceasta deschidere a fluxurilor energetice, de capacitatea lor de purificare a organismului, a mintii si a spiritului. Pentru ca ambra e intr-adevar si un minunat aparator al sanatatii, inlatura slabiciunea fizica si contribuie la inchiderea si cicatrizarea ranilor. Indiferent ca vorbim de sistemul endocrin, de ficat, rinichi, intestine, stomac, splina, gat sau sistemul nervos, toate intra sub protectia acestui minunat chihlimbar. Efectul lui benefic il resimtim si atunci cand avem un atac de febra sau o criza de ulcer, de astm sau de reumatism, dar si in cazul durerilor de urechi sau al hemoragiilor nazale. Nu este durere in care ajutorul lui sa nu fie binevenit. Dar poate ca nicaieri actiunea ambrei nu e mai importanta decat la nastere, atunci cand o noua fiinta vede lumina zilei.
Chihlimbarul reprezinta un talisman norocos de care nu ar trebui sa se desparta nici un Leu si nici un Sagetator. Dar forta lui actioneaza nu numai asupra celor din zodia Leului sau Sagetatorului, ci si asupra celor din zodia Taurului, Racului, Varsatorului si a Pestilor, mai ales. Din punct de vedere numerologic, cei mai puternic influentati de capacitatea de protectie a ambrei sunt cei aflati sub influenta numarului 3. De asemenea, la aniversarile de zece ani a nasterii, casatoriei sau a altui eveniment, chihlimbarul ar trebui sa reprezinte un cadou de nelipsit. Dar actiunile benefice ale chihlimbarului se manifesta in cazul tuturor persoanelor, astfel ca el ar trebui sa nu lipseasca din nici o casa.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy