Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Perlele, nestematele perfectiunii


Perlele, nestematele perfectiunii

Email Imprimare

Numite si lacrimile lui Dumnezeu, perlele sunt lacrimi de iubire, simboluri ale perfectiunii, bijuterii ravnite si apreciate de mai marii acestei lumi, din cele mai indepartate timpuri si pana astazi. Clasificate in categoria pietrelor pretioase, ele sunt, de fapt, de natura organica, creatii de o inegalabila frumusete, zamislite in timp, in inima scoicilor, in adancul oceanelor. Dupa cum spune legenda, insusi marele zeu indic, privit inclusiv drept fiinta suprema si eroul divin, inegalabilul Krishna, a cules superbele perle de pe fundul oceanului pentru a aduce perfectiunea fiicei sale, in ziua nuntii. Astfel, perlele au ramas pana astazi unul dintre cele mai nobile si pretuite cadouri ce poate fi oferit de catre un muritor. Reprezinta cadoul ideal pe care il poti face fiintei iubite. Perla se bucura de reputatia de a fi vie, de a-si recunoaste si de a proteja persoana ce o poarta.

Dar perla nu este o bijuterie ca oricare alta, nu este o bijuterie comuna pe care sa o uiti intr-un sertar sau pe care sa o poarte in fiecare zi altcineva. Perla este o bijuterie a fidelitatii, care protejeaza si intareste iubirea, dar este o bijuterie vie si pretentioasa. Ea pretinde sa fie apreciata si purtata. Nepurtata, ea se ofileste si moare. Invaluita in caldura trupului si sufletului tau, ea infloreste si isi amplifica stralucirea si puterile cu care te ocroteste. Fascinatia si valoarea lor creste pe masura ce sunt purtate. Din negura timpurilor si pana astazi perlele si-au pastrat intregul mister, intreaga aura mistica si inegalabila lor forta de seductie. Perlele au propria lor personalitate, ele filtreaza lumina intr-un mod unic.
Ca orice lucru viu, fiecare isi are propria ei specificitate. De aceea trebuie sa inveti sa te aproprii de ele, sa le cunosti, sa le iubesti si sa te lasi ocrotita de ele. Cel mai nimerit loc unde le poti intalni, admira si unde te poti indragosti de ele il reprezinta magazinele You&Me. Perlele sunt neasemuit de delicate. Nu te poti apropia cu adevarat de ele decat intr-un cadru adecvat. Tocmai de aceea, You&Me este prin excelenta locul in care te poti apropia cel mai bine de aceste bijuterii neasemuit de sensibile, de frumoase si cu adevarat nobile.
Si mai trebuie stiut ca o perla nu se cumpara la intamplare. Trebuie sa cauti cu rabdare perla care iti este cu adevarat harazita sau sa le primesti de la persoana iubita, ca o adevarata declaratie de dragoste. Perlele reprezinta in ultima instanta iubirea suprema, o adevarata binecuvantare a zeilor. Ele te asteapta in magazinele noastre. Vino la You&Me si daruieste-le iubirea ta, pentru a te bucura cu adevarat de cea mai pura si minunata iubire cunoscuta vreodata de un muritor.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy