Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Perlele si zodiile

Email Imprimare

Perlele au un puternic rol protector. Dar, pe langa faptul ca te simti protejat, perlele te ajuta sa dobandesti o noua incredere in tine, ele iti potenteaza respectul de sine si sentimentele de dragoste. Perla este prin excelenta un simbol al iubirii, dar si al sinceritatii, al puritatii, inocentei si cinstei. In mod traditional, in Asia, femeile le purtau pentru a le aduce noroc in dragoste si fertilitate.

Cunoscute de peste 6.000 de ani, perlele au fost purtate de femei in cautarea viselor frumoase si al norocului in dragoste. Au reprezentat la romani un simbol al puterii, al intelepciunii si fericirii si au fost folosite de indieni ca talisman. Probabil ca nu a existat un cap incoronat care sa nu se bucure de binefacerile acestor miraculoase perle. Astfel, nu este de mirare ca perlele au devenit piatra nationala a Frantei, a Indiei si a Filipinelor.
Acum putem spune ca ne gasim intr-o perioada a perlelor, ele reprezentand cel mai minunat cadou pentru cei nascuti in zodia Gemenilor si a Racilor, cu nativele din aceste zodii perlele intra intr-o rezonanta speciala. Acestea sunt zodiile prin excelenta protejate de forta magica a perlelor. De aceea pentru acesti nativi nu exista un cadou mai nimerit decat o bijuterie cu perle. De la bijuteriile clasice, la cele moderne, perlele pot innobila practic orice toaleta. Cu dimensiuni si culori atat de diferite, cu greu iti poti imagina ca ele nu pot satisface orice gust. Pentru a va convinge este suficient sa ne faceti o vizita in magazinele You&Me si perla ce va este harazita se va lipi de sufletul dumneavoastra. Nimic nu rivalizeaza cu protectia, nobletea si energia benefica pe care ti-o aduce perla care-ti este harazita.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy