Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Perla, cadoul ideal de sarbatori


Perla, cadoul ideal de sarbatori

Email Imprimare

Iesita din pantecele scoicii, aidoma unui copil nascut de mama sa, perla poarta in sine intregul mister al vietii. Probabil de aceea, in indepartatele taramuri, unde tinerii se lupta cu provocarile adancurilor, riscandu-si viata pentru a aduce la lumina neasemuitele perle pentru a le darui iubitelor lor, batranii spun ca perlele au puteri magice. Celor care le vor primi cadou li se vor indeplini toate visele si vor avea o viata fericita. Dar nu numai pe acele indepartate meleaguri perla reprezinta cadoul ideal pentru o persoana speciala careia vrei sa-i declari iubirea nu doar prin farmecul propriilor tale cuvinte... Si ce moment poate fi mai nimerit pentru un astfel de cadou decat acum in preajma sarbatorii nasterii Domnului si a innoirii anului?!

Natura nu se repeta niciodata, astfel ca perlele sunt unice, la fel cum este si dragostea noastra. Dar perla poate reprezenta cu mult mai mult decat o simpla declaratie de dragoste... Perla poarta in sine atat o infinita delicatete, cat si o adevarata maretie imperiala. Perla este intr-adevar cea mai nimerita sa vorbeasca in numele nostru, depunand marturie pentru sentimentele noastre, fie ele de admiratie, fie ele de recunostiinta. Perla ascunde o taina la fel de profunda si de plina de nuante precum dragostea insasi, precum dragostea pentru aleasa sufletului nostru, precum dragostea ce o datoram parintilor nostri sau dragostea de oameni cu care Hristos a venit printre noi, pentru a se jertfi pentru noi. Craciunul este momentul in care Dumnezeu a hotarat mantuirea noastra prin viitoarea jertfa a propriului Fiu. Este o mareata sarbatoare a vietii si a dragostei. Este un moment in care dragostea si bucuria de viata, straluceste mai puternic ca oricand. Este momentul in care cadourile pornesc din adancul sufletului, deschizand noi orizonturi. Iar perlele vorbesc celorlati despre toate aceste sentimente... Cateodata chiar mai bine decar am putea-o face-o noi insine cu ajutoul cuvintelor...
Nici cumpana anilor nu se poate oglindi niciunde mai bine decat in delicatele si de profundele irizatii cu care ne intampina aceasta minune a adancurilor. Iar perla harazita celor catre care se deschide acum, in prag de sarbatoare, sufletul nostru ne asteapta... Nu trebuie decat sa facem o atat de placuta plimbare pana la magazinele You&Me pentru a o alege si a o darui persoanei iubite.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy