Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Fascinatia perlelor


Fascinatia perlelor

Email Imprimare

Perlele sunt, fara indoiala, fascinante. Invaluite in mister, ele se insinueaza pe nesimtite cu magia lor subtila si nu intarzie sa te cucereasca, fara ca macar sa-ti dai seama. Ele nu au nimic din stralucirea rece a cristalului sau a diamantului. Forta lor este subtila si, tocmai de aceea, cu mult mai puternica. Pe buna dreptate, s-a spus ca femeia care poarta perle nu mai este doar femeie, ci devine inger… Ea emana lumina, candoare si caldura, devenind astfel simbolul suprem al gingasiei si al feminitatii.
Dar perla nu ti se substituie, ci iti scoate in evidenta adevarata esenta si frumusete. Ea descopera frumusetea si profunzimea sensibilitatii unei femei, dar nu o face mai fragila, ci, dimpotriva, cu mult mai puternica. Perlele iti confera un aer distins, rafinament si un infinit mister.

Astfel, nu este de mirare ca personaje celebre, precum Coco Chanel, Jackie Kennedy sau Audrey Hepburn, erau indragostite de aceste minunate bijuterii. Ele reprezinta fara indoiala accesoriile care iti pun cel mai bine in evidenta rafinamentul, misterul si farmecul feminin. Ele sunt capabile sa transforme o tinuta banala intr-una sofisticata si plina de senzualitate. O rochie simpla, neagra, asortata cu un sirag de perle, devine una dintre cele mai elegante tinute. Din Antichitate si pana astazi, ele nu si-au pierdut niciodata forta de seductie. Legendele si fascinatia perlelor celebre traiesc parca in fiecare perla, indiferent de marimea sau de culoarea ei.
Perla reprezinta o adevarata cheie magica spre un alt univers de tandrete, de sensibilitate si de caldura, menit sa ne dea o alta profunzime si bucurie vietii. Ea confera o forta noua dragostei si aduce in viata noastra un plus de lumina, o noua asezare si infinita sensibilitate. Perla nu este facuta, ci nascuta, ea reprezinta un simbol al vietii si poarta cu sine maretia creatiei. Atunci cand intalnesti perla care iti este destinata se produce aceeasi minune ca la un coup de foudre. Daca nu credeti, veniti la magazinele You&Me si va veti convinge.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy