Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Martie, luna surprizelor la You&Me


Martie, luna surprizelor la You&Me

Email Imprimare

Alegerea cadoului de 1 sau de 8 martie nu este deloc un lucru simplu. De aceea, ai nevoie de un ajutor de incredere. Il gasesti la You&Me.
Perioada martisorului ne transpune pe fiecare dintre noi intr-o stare speciala de asteptare, in care suntem mult mai sensibili si impresionabili la gestul partenerului nostru. Este ca un nou rasarit de soare, care reaseaza relatia pentru anul ce infloreste acum, odata cu natura, care ne retrezeste la viata. Iar bijuteria este ca un demiurg, care iti aduce lumea la picioare...
Adevarata bijuterie devine o parte din tine, dar si o punte de legatura spre ceilalti. Trebuie doar sa o gasesti pe cea potrivita. You&Me v-a pregatit nenumarate surprize, bijuterii moderne, de calitate, capabile sa transmita cel mai bine sentimentele dumneavoastra.

Poate tocmai pentru ca bijuteria trebuie sa fie acum, mai mult decat oricand, un adevarat mesager al sentimentelor noastre, perla reprezinta o alegere inspirata. Perlelor le-au fost atribuite intotdeauna puteri magice si s-au bucurat de un loc de cinste in nenumarate mitologii. Perla reprezinta atat senzualitatea, puritatea, cat si semnul unei minti stralucite. Ea reprezinta in egala masura o declaratie de dragoste si una de pretuire. O poti darui ca semn al dragostei sau al respectului, dar intotdeauna va reprezenta un cadou ales si nepretuit. Indiferent ca perlele dau viata unui superb colier, unei brose, bratari sau unei perechi de cercei, inegalabila lor stralucire, atat de calda si de naturala, nu va intarzia sa ne cucereasca. Si aceasta pentru ca perlele sunt vii...
Nascute in inima scoicilor, nenumaratele straturi de sidef, ce formeaza aceasta minune, dau, cu nenumaratele lor reflexii, o caldura aparte luminii. Ele nu au nimic din stralucirea rece a briliantelor, dar ne intampina cu profunzimea unui nou univers plin de magie si de dragoste. Nu demult o perla valora cat un regat fiind rezervate capetelor incoronate si mai marilor acestei lumi. Cu stralucirea ei calda, modulata de atatea tulburatoare irizari, perla nu a fost doar venerata, ci a devenit, deja din antichitate, una dintre cele mai pretuite si cautate bijuterii. In timpul Romei antice, perlele erau considerate simbolul cel mai inalt al bogatiei si al statutului social.
Astazi, perle de cea mai buna calitate si la preturi absolut rezonabile, adecvate fiecarui buzunar, ne asteapta sa ne bucuram de nebanuita lor frumusete. Trebuie doar sa faceti o vizita la unul dintre magazinele You&Me. Cu siguranta veti gasi cadoul ideal.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy