Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Martisoarele You&Me


Martisoarele You&Me

Email Imprimare

You&Me vine in intampinarea noastra, si in acest an, cu o oferta variata de martisoare, din argint si din aur, menite sa satisfaca toate gusturile. Aici puteti gasi martisorul potrivit, atat pentru aleasa inimii, cat si pentru colege, prietene, pentru mama dumneavoastra si - de ce nu? - si pentru bunica… Martisoarele You&Me respira din plin caldura si delicatetea primaverii.

O veche legenda ne povesteste cum Soarele a coborat pe Pamant in chip de fata preafrumoasa. Dar un zmeu a furat-o si a inchis-o in palatul lui. Atunci pasarile au incetat sa cante, copiii au uitat de joaca si veselie, si lumea intreaga a cazut in mahnire. Atunci un tanar curajos a pornit spre palatul zmeului si l-a chemat la lupta dreapta. A iesit victorios si a eliberat fata. Soarele s-a ridicat inapoi pe Cer si iarasi a luminat intregul pamant. A venit primavara, oamenii si-au recapatat veselia, dar tanarul luptator zacea in palatul zmeului dupa lupta grea pe care o avuse. Sangele cald i s-a scurs pe zapada, pana cand tanarul a ramas fara suflare. In locurile in care zapada s-a topit, au rasarit ghiocei - vestitori ai primaverii. De atunci, snurul alb-rosu al martisorului ne vesteste venirea primaverii si forta binelui si a dragostei.
La fel precum voincul din poveste care, spre bucuria tuturor, a eliberat preafrumoasa fata in care se preschimbase soarele, la fel si acum, martisoarele You&Me va ofera sansa sa aduceti la viata bucuria in sufletele celor apropiati. Anul acesta noutatea o constituie martisoarele din aur de 14 kt, delicate si expresive, reprezentand flori, fluturi, animale, potcoave si trifoi; preturile martisoarelor pornesc de la 3 lei (cele din argint) si de la 80 lei (cele din aur).
Primavara reprezinta nu doar renasterea naturii, ci, in egala masura, renasterea bucuriei, a dragostei si a sperantelor. Martisoarele You&Me va asteapta, pentru ca impreuna sa aduceti primavara in sufletul celor dragi.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy