Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Casuta bijuteriilor


Casuta bijuteriilor

Email Imprimare

A investi intr-o caseta pentru bijuterii este... un must, cum se spune! Daca este bine organizata, va veti putea pastra in siguranta comorile, mai ales inelele si cerceii. Mai putin importanta este valoarea lor comerciala – cea sentimentala primeaza. Pastrand bijuteriile intr-o caseta, pe langa siguranta, veti beneficia si de o mai mare usurinta in a alege piesa potrivita pentru fiecare ocazie, dintr-o privire. Insa pe langa caseta de bijuterii obligatorie va mai facem cateva sugestii…


Dulapiorul pentru bijuterii
Nu este necesar pentru o siguranta mai mare, ci mai ales pentru a avea suficient spatiu pentru a putea depozita fiecare piesa pretioasa. Asta in cazul in care sunteti o persoana care doreste cu orice pret sa pastreze fiecare bijuterie achizitionata sau primita. Practic, e vorba de o caseta de bijuterii mult mai mare si spatioasa.

Vasul mic din baie
Un mic vas pentru bijuterii plasat in baie este foarte util. Primul loc in care intram cand venim de la serviciu sau de la o petrecere este baia, de aceea, daca sunteti un pic mai... lenesa – si din cand in cand acesta e un mic rasfat pe care ni-l putem permite, un mic vas la indemana in care sa va aruncati bijuteriile este ideal.

Saculetul din catifea
Reprezinta una din cele mai bune modalitati de a pastra bijuteriile. Saculetii sunt foarte ieftini, mai ales daca achizitionati o cantitate mai mare. Desigur, depinde de oferta si de cum sunt realizati. In orice caz, saculetii sunt perfecti pentru a fi purtati in geanta sau in poseta, in diferite situatii, pentru cazul in care sunteti nevoita sa dati jos bijuteriile.
Nu va mai ramane decat sa va aranjati bijuteriile in functie de ocaziile in care veti dori sa le purtati, iar daca va lipseste vreo piesa adecvata pentru o tinuta anume, cu siguranta o veti gasi in magazinele You&Me! (Foto: Stock.XCHNG)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy