Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Inele, inele, frumoasele mele inele...


Inele, inele, frumoasele mele inele...

Email Imprimare

Printre cele mai cunoscute si mai iubite bijuterii pe intregul mapamond se numara inelele din argint. Una dintre explicatii pentru acest lucru este faptul ca, la un pret convenabil, pe care si-l poate permite aproape oricine, aceste inele arata foarte bine pe degetele oricui, sunt stralucitoare si atrag atentia. Sunt de efect si elegante, chiar si cele fara modele elaborate, simple si discrete. De aceea, sunt folosite in foarte multe ocazii mai mult sau mai putin speciale ale vietii, de la logodne si nunti pana la simple cadouri facute celor dragi. Inelele din argint sunt apreciate si folosite de femei si barbati deopotriva, astfel ca ele sunt disponibile in foarte multe variante de design si in nenumarate stiluri. Pentru a fi si mai atragatoare si pentru a li se spori valoarea, uneori sunt combinate cu diamante, dar si cu alte pietre pretioase sau semipretioase. Practic, se poate spune ca exista cate un inel de argint pe gustul fiecaruia!

Pentru ca inelul dumneavoastra din argint sa straluceasca cat mai mult timp este bine sa cunoasteti cateva lucruri simple legate de intretinerea lui.
- Intotdeauna sa puneti inelul de argint intr-o caseta sau cutie, separat de alte bijuterii, pentru a-l feri de eventualele impuritati prezente in aer.
- Tineti inelul din argint departe de lumina intensa si departe de lemn – in felul acesta ii veti prelungi stralucirea.
- Nu purtati acelasi inel din argint zilnic si in nici un caz nu-l purtati atunci cand mergeti la piscina sau la inot.
- Feriti inelul din argint de parfumuri si de deodorante, deoarece culoarea sa poate avea de suferit in contact cu chimicalele prezente in acestea.
- Curatati inelul din argint in mod regulat, dupa folosire, pentru a-l feri de grasimile si de praful provenite din aer sau de pe pielea dumneavoastra.
- Curatati inelele de argint cu o carpa moale din bumbac, dar atentie: nu folositi aceeasi carpa si la stersul altor bijuterii, caci argintul poate avea de suferit!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy