Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Trenduri 2011

Email Imprimare

Dintotdeauna, stilistii, designerii, creatorii, dar si femeile care le poarta si-au pus intrebarea: Cat de importante sunt bijuteriile pentru o femeie care vrea sa fie in ton cu moda? Nimeni nu poate da un raspuns unanim acceptat, dar este clar ca in ziua de astazi femeile sunt mult mai constiente de esenta accesoriilor pe care le poarta decat in trecut si ca, mai mult ca oricand, le folosesc pentru a-si spori farmecul in functie de personalitatea proprie. Femeile vor sa fie unice, sa iasa in evidenta mai mult decat ceilalti, sa aiba bijuterii pe care nu le poarta prea multe alte femei si, de aceea, se intereseaza tot timpul de ce anume este in trend si studiaza cu atentie ce anume li se potriveste. Piesele clasice vor fi in voga intotdeauna, dar, daca le porti in fiecare an, s-ar putea sa devina plictisitoare. Asadar, se impune o diversificare a stilului propriu, mereu.
Cu toate acestea, exista unele tendinte generale, iar tendinta fashion in 2011 s-ar putea rezuma la Cat mai multe bijuterii.
Sunt la moda bijuteriile mari, uriase, colorate si neobisnuite, care raman in mintea privitorilor, care fac senzatie: bratari supradimensionate, cercei foarte lungi, lantisoare extravagante.

Un loc special il au bijuteriile din metale usoare. Ele au dimensiuni mari, sunt gandite ca niste compozitii bine structurate sau au forme neregulate, fiind in general galbene sau albe.
Pentru femeile mai indraznete, care mixeaza fara probleme elemente diferite intre ele, sunt la moda simbolurile puternice: serpi, flori, elefanti, pasari, insecte, dar si banuti din metal, acestea sunt cele mai populare motive. Arta purtarii acestor bijuterii consta in felul original de a le combina, pentru a exprima o anumita stare sau idee.
Penele sunt si ele la moda, dar acum le gasim aplicate nu doar pe haine sau genti, ci si direct pe bijuterii. Si arata fantastic!
Inelele uriase, inspirate din trecut, cu look retro, sunt printre cele mai hot trenduri 2011. Arata foarte bine si nu sunt exagerat de scumpe.
Bratari cat mai multe pe brate este un alt concept important. Nu conteaza ca sunt amestecate unele subtiri cu unele mai putin subtiri sau ca sunt realizate din materiale diferite - ideea e sa fie cat mai multe. Cu inele din argint realizate dupa cele mai hot trenduri va asteptam in magazinele You&Me. Dar si cu bratari supradimensionate, ale brandurilor Ziio sau Laura Bellini, cu care veti face cu siguranta senzatie, la orice petrecere, oricat de pretentioasa ar fi!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy