Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Inele, lantisoare, pandantive


Inele, lantisoare, pandantive

Email Imprimare

Astazi exista bijuterii de toate felurile, de toate culorile, formele si marimile. Practic, oricine isi doreste sa fie un pic mai... altfel, oricine isi doreste sa fie remarcat isi poate gasi acum o bijuterie pe gustul sau! O bijuterie bine facuta ne confera stil, gratie, eleganta si farmec, lucruri pe care multe femei nu stiu sa si le construiasca. O piesa cu personalitate, pregnanta, va va scoate in evidenta si va functiona ca o declaratie publica... a gustului vestimentar si a ideilor dumneavoastra proprii. Pentru aceasta puteti apela cu incredere la consilierii nostri, care va vor indruma in alegerea care vi se potriveste cel mai bine stilului dumneavoastra si ocaziei vizate.

Diferite inele putem purta in functie de starea de moment, de ocazie, de stilul fiecaruia, dar indiferent de toate acestea inelele raman obligatorii atunci cand vine vorba de evenimentul de logodna. Insa si aici lucrurile au evoluat. Potrivit vechilor traditii, inelul de logodna, simbol al fidelitatii conjugale, trebuie sa fie cat mai simplu, fara ornamentatii. Astazi, acest principiu nu mai este atat de rigid. Tot mai multe cupluri de tineri casatoriti opteaza pentru inele de logodna decorate cu diamante sau cu alte pietre pretioase ori semi-pretioase.
Pandantivele din argint au si ele o mare varietate. Prinse de un lantisor, acestea pot reprezenta si ele ceea ce se numeste un fashion statement, mai ales cand designul lor este de ultima ora. Varietatea lor permite ca pandantivele sa poata fi purtate de orice grupa de varsta si de ambele sexe. Fie ca e vorba de o inimioara, fie ca e o mica figurina, fie ca e un medalion, optiunile sunt nenumarate. Vestea buna e ca nu trebuie sa fiti milionari in euro pentru a va permite asa ceva!
Si... inca ceva: inelele (si bijuteriile in general) nu sunt numai pentru femei! Barbatii au si ei parte de o serie de modele – un inel le poate da exact atata stil cat le trebuie, fara a-i face prea sofisticati sau prea... metrosexuali. Pentru motociclisti si rockeri, de exemplu, exista inele speciale tip biker si tip pecete, cu diferite inscriptii si desene.
Se stie ca femeile adora barbatii de succes. Un barbat care vrea sa le impresioneze pe femei in felul acesta, va purta la gat un lant din argint, aur sau platina. Important este sa fie autentic, pentru ca falsurile bat la ochi si dau prost, si sa i se potriveasca foarte bine.
Inele, pandantive, lantisoare, si pentru ea, si pentru el, in ultimele tendinte, va asteapta la You&Me, sa va faca ziua mai frumoasa, sa va confere bucurie, stil, eleganta.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy