Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Black is back!

Email Imprimare

Culoarea neagra nu a iesit niciodata din moda, desigur, dar in ultima perioada a revenit in forta, intr-un mod surprinzator: este vorba despre bijuteriile si accesoriile negre. Pe langa cele cu pietre semipretioase de culoare neagra, sunt la moda si bijuteriile din metale pretioase innegrite! Metalul preferat pentru acest procedeu este, bineinteles, argintul de puritate standard. Industria bijuteriilor a fost luata pur si simplu prin surprindere de acest trend al metalelor oxidate, care a explodat in sezonul toamna-iarna 2010/2011. Practic, in loc de stralucire, se merge pe un farmec... mat. Iar designerii iubesc acest finisaj pentru noutatea lui, pentru estetica sa mai dura, mai aspra. Reactia consumatorilor nu s-a lasat prea mult asteptata si a fost una pe masura: dragoste la prima... purtare!

Innegrirea bijuteriilor din metale pretioase le da acestora un inedit aer de nepretentiozitate si, in acelasi timp, de mister, care surprinde. Negrul convine atat femeilor, cat si barbatilor, ceea ce reprezinta un avantaj pentru producatori. Abunda combinatiile intre metale, stiluri si finisaje foarte diferite intre ele. Iar designerii care opteaza pentru metale oxidate se inspira din detalii arhitecturale, mai ales din zona portilor.
Pentru toamna anului 2011, tendintele in domeniul bijuteriilor se anunta a fi metalele contrastante, bratarile de dimensiuni diferite, inelele sferice gigant, cerceii care atarna pana pe umar si lantisoarele extrem de lungi.
Multitudinea de straturi metalice si aurul in contrast cu argintul reprezinta cele mai hot trenduri in moda feminina pentru 2011. Lantisoarele multiple cu pietre mari si stralucitoare vor adauga o nuanta de originalitate oricarei tinute. Lantisoarele lungi, din aur si argint, puse impreuna, in manunchi, creeaza un look sofisticat. Pot fi combinate chiar si lantisoare din argint si aur de marimi diferite, pentru a impodobi cu metal o zona cat mai mare din gat si decolteu.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy