Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Argint si piatra

Email Imprimare

Unele femei prefera simplitatea, alegand sa poarte bijuterii din argint simple, fara pietre si fara ornamente. Insa cele care vor un pic de culoare in vestimentatie vor alege cu siguranta piesele din argint care au incrustate pietre pretioase sau semipretioase. Alegerea pietrei potrivite cu caracterul si stilul fiecareia nu e foarte usoara, deoarece exista o foarte mare varietate pe piata. Daca este vorba de un cadou, la fel, trebuie sa cunoastem bine personalitatea persoanei careia i-l oferim. Oricum, cele mai populare pietre din aceasta perioada sunt ametistul, onixul negru si cuartul roz. Avantajul bijuteriilor din argint cu pietre semipretioase este ca se potrivesc unele cu altele, chiar daca au un design diferit. Puteti incepe cu un lantisor sau cu un pandantiv, apoi, dupa un timp, adaugati niste cercei sau o bratara care sa aiba pietre de acelasi fel.

Cuartul roz este pus in valoare cel mai bine de argint. Transluciditatea acestei pietre adauga o nota de stralucire oricarei tinute vestimentare, chiar si uneia de tip casual, obisnuite. Daca printre culorile dumeavoastra preferate se numara rozul, cuartul roz este o alegere cu atat mai fericita. Nuanta sa e foarte versatila, potrivindu-se practic cu orice.
Onixul negru e caracterizat de contrastul dintre luminos si intunecat, mai ales atunci cand este alaturat argintului. Accentueaza orice tinuta care merge pe nuante de negru si adauga exact atata stralucire cat trebuie rochitei negre pentru cocktail. Ba chiar arata bine si la jeansi! Cu bijuteriile din argint cu onix negru nu veti da gres nici la cadouri, pentru ca oricine are o pereche de pantofi negri sau un top negru sau o pereche de pantaloni negri, iar acestea reprezinta accesoriul ideal pentru asa ceva.
In general, cand spui ametist spui purpuriu. Dar multa lume nu stie ca ametistul poate avea multe alte culori, chiar daca purpuriul si verdele sunt cele de baza. Exista acum multe piese din argint cu ametist in diferite nuante.
Pietrele semipretioase sunt puse in valoare cel mai bine atunci cand bijutierul respectiv stie cum sa le pastreze aspectul natural si sa nu le afecteze in procesul prelucrarii. O piatra corect taiata in forma dorita nu-si pierde culoarea, luminozitatea si textura si este mai durabila. Ea trebuie sa fie foarte bine montata in argint, caci altfel poate iesi la o simpla apasare. Daca va doriti calitate, iar atunci cand va alegeti bijuteriile acesta este un aspect esential, va invitam in magazinele You&Me si cu siguranta veti fi incantati!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy