Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog You&Me Argintul, complimentul perfect pentru garderoba ta!


Argintul, complimentul perfect pentru garderoba ta!

Email Imprimare

Putem spune ca moda e un mod de a ne distra cu stil, iar argintul e complimentul perfect pentru stilul unei garderobe. Da, argintul e o modalitate sigura de a pasi in zona stilului, pentru ca argintul are stil, iar orice accesoriu realizat din acest metal ramane in moda pentru multa vreme.
Bijuteriile trebuie alese pentru a exprima personalitatea celei care le poarta. Cand vorbim de nota personala, de stilul personal, ne gandim mai ales la vestimentatie, la coafura si la accesorii. Iar atotputernicul argint e un accesoriul-cheie, care aduce creativitate si arta infatisarii noastre. Iar, daca vom compara cele trei elemente care ne exprima stilul din punctul de vedere al costurilor, vom constata ca, in vreme ce hainele trebuie schimbate periodic, iar parul trebuie aranjat mereu in alt fel, tuns si coafat mereu, o bijuterie din argint o cumperi o singura data si o pastrezi pentru totdeauna. E ca un cadou pe care ti-l faci singura, un lucru pe care ti-l doresti, ti-l daruiesti si pe care ajungi sa-l iubesti, mai ales ca, in timp, se incarca si cu multe semnificatii sentimentale.

Fata de alte metale pretioase, argintul are un mare avantaj: e foarte versatil. Se potriveste si la tinute de zi, si la tinute de seara, si la tinute cu accente casual, si la tinute sport, dar si la o vestimentatie eleganta si pretentioasa. Eleganta sa simpla, directa a cucerit pur si simplu industria modei internationale.
Vara, purtam argintul alaturi de haine usoare, deschise, fiind confortabil de purtat direct pe piele. Iarna, il vom purta alaturi de culori inchise, de negru sau bleumarin, pentru care va fi un accent ideal.
Faptul ca poate fi si lucios, stralucitor, dar si mat (din ce in ce mai popular, astazi) sau in combinatii lucios-mat constituie un alt avantaj al argintului. In plus, se prelucreaza usor. De obicei, este aliat cu alte metale, pentru a primi o duritate si o durabilitate mai mari. (In acest fel, poate fi folosit nu doar la crearea de bijuterii, ci si a altor obiecte, cum ar fi ramele pentru fotografii sau tacamurile.)
Astazi, cand publicul este mult mai selectiv si mai pretentios decat in urma cu o decada-doua, bijuteriile din argint cunosc o popularitate fara precedent. De aceea, daca doriti sa fiti in pas cu moda, cum se zice, folositi argintul in nenumaratele sale forme pentru a va pastra un stil unic, proaspat si captivant pentru cei din jur! In magazinele You&Me veti gasi cu siguranta ceva pe gustul dumneavoastra!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy